Анкета для підбору індивідуального догляду за шкірою

потрібен файл

Згода на обробку персональних даних. *

Я даю згоду на обробку моїх персональних даних в ході опитування з метою надання косметичної консультації, проведеного компанією Януша Лиса, який веде бізнес під назвою Cosibella Sp. z o.o. (раніше Janusz Lis Proseller.pl), адреса для обслуговування: вул. Ютшенкі 177, 02-231 Варшава. Зверніть увагу, що Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, не зачіпаючи законність обробки даних до їх відкликання. Щоб відкликати цю згоду на обробку даних, надішліть електронного листа на пошту info@cosibella.com.ua. Вираз згоди є абсолютно добровільним, але необхідним для надання послуги. Без Вашої згоди проведення косметичної консультації є неможливим. Натисніть на політику конфіденційності, щоб більш детально з нею ознайомитися.

Згода на публікацію зображення. *

Я надаю згоду на обробку моїх персональних даних та публікацію мого зображення, без обмежень в часі та території, тобто надісланих мною фотографій обличчя та фрагментів шкіри через Cosibella sp. z o.o. ul. Jutrzenki 177, 02-231 Warszawa з метою публікації їх в облікових записах соціальних мереж (Facebook, Instagram, Tik Tok, You Tube) та на веб-сайтах, які належать до Cosibella sp. z o. o. з метою показати результати проведеної косметологічної консультації: тобто на публікацію моїх фотографій перед отриманням консультації та після дотримання рекомендацій, відповідно до наданої мені косметологічної консультації через Cosibella sp. z o. o. Висловлення відповідної згоди є повністю добровільним, але необхідним для публікації фотографій. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, не зачіпаючи законність обробки даних до їх відкликання. Щоб відкликати цю згоду на обробку даних, надішліть електронного листа на пошту kosmetolog@cosibella.com.ua.

Дякуємо за заповнення анкети. Наш косметолог відповість вам в порядку черги протягом 5 робочих днів.

З повагою, магазин Cosibella.com.ua

pixel
Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close