Екологія

ECOSIBELLA Будьте ЕКО разом з нами Ми не хочемо сприяти забрудненню нашої планети.

Ми хочемо додати свою маленьку цеглинку до муру, який захищає нашу планету від знищення.

Ми знаємо, чим завдячуємо природі, яка нас оточує, але усвідомлюємо, що людська діяльність часто завдає їй шкоди. Екологія та свідомий розвиток — це єдиний спосіб віддячити природі.
ekologia
ekologia
Наші посилки

Замовлення поштою — нині це один із найпопулярніших способів покупок. Мільйони посилок щодня відправляються покупцям з інтернет-магазинів. Кожна з них — це одна коробка, захисне наповнення та навіть скотч, необхідний для заклеювання. Ми можемо лише спробувати уявити, скільки скотчу використовується щодня, щоб клієнти могли отримати свої посилки. Висновок такий: хоча наш улюблений спосіб покупок є зручним і простим, як ніколи, він створює величезну кількість відходів.

У Cosibella ми вирішили, що не хочемо, щоб через наші продажі збільшувалося забруднення планети. Ми вважаємо, що традиційні методи пакування посилок дуже шкідливі для навколишнього середовища. Тому ми запровадили низку екологічних рішень, щоб зробити наші посилки максимально придатними для вторинної переробки.

Основою кожної посилки є коробка, яка завжди підібрана за розміром товарів усередині. Це зменшує кількість матеріалів, необхідних для захисту ваших замовлень.

НЕ МІСТЯТЬ БУЛЬБАШКОВОЇ ПЛІВКИ
НАПОВНЕНІ БІОРОЗКЛАДНИМ СКРОПАКОМ
МІСТЯТЬ ЕКОКАРТКУ З ІНФОРМАЦІЄЮ ПРО ПЕРЕРОБКУ НАШОЇ ПОСИЛКИ
ЗАКЛЕЄНІ ПАПЕРОВИМ СКОТЧЕМ
ВИГОТОВЛЕНІ З ТРИШАРОВОГО КАРТОНУ
СТАНУТЬ ЧУДОВИМ БУДИНОЧКОМ ДЛЯ ДОМАШНІХ УЛЮБЛЕНЦІВ

Ми повністю відмовилися від використання штучних матеріалів для пакування посилок. У нас ви не знайдете бульбашкової плівки або популярних надутих «подушок» з поліетилену. Ми використовуємо екологічно чисті та повністю біорозкладні наповнювачі. Скропак, яким ми наповнюємо коробки із замовленнями, виготовляється з продуктів рослинного походження. Він повністю компостується, тож ви можете спокійно викидати його у контейнер для органічних відходів або просто... розчинити у воді.

Ми замінили звичайний скотч на сірий паперовий скотч з каучуковим клеєм, який можна викинути разом з картоном у смітник для паперу. Каучуковий клей має натуральне походження і нетоксичний, тому такий скотч можна віддати на переробку.

Інтернет-магазини часто додають до посилок маркетингову інформацію: буклети з акціями або різноманітні картки для заохочення до наступних покупок. Враховуючи масштаби нашої країни, додавання такої інформації до посилок означає багато тонн додаткових відходів щодня. Саме тому ми додаємо до кожного замовлення лише листівку з подякою, надруковану на переробленому папері. На листівці ви також знайдете коротке повідомлення про наші екоініціативи.

Подивіться, як ми упаковуємо ваші замовлення
ECOSIBELLA
Ми знаємо, що зміни починаються з нас і нашого щоденного вибору. Ми можемо запровадити нові звички в наших домівках, які будуть сприятливими для нашого довкілля. Почніть з найпростіших речей: замініть одноразові пакети на бавовняні торбинки, вимикайте батареї, коли провітрюєте квартиру, та приймайте душ замість ванни. Але зараз не про це! Ми хочемо показати, що ми робимо у себе вдома, щоб зробити наш офіс і склад максимально екологічними.
Екосклад
Перш за все, сортування: ми стежимо за тим, щоб усі відходи потрапляли в потрібне місце. Ми пакуємо ваші замовлення без пластику та зайвої упаковки, а коробку наповнюємо біорозкладним скропаком. Ми також мінімізуємо використання паперових рушників — використовуємо бавовняні, які не тільки гігієнічні, але й багаторазові.

Як і в офісі, ми друкуємо тільки на переробленому папері. Неможливо уявити роботу складу без споживання енергії, що зазвичай передбачає використання природних ресурсів і сприяє забрудненню навколишнього середовища. Ми пишаємося тим, що і тут діємо по-іншому — на користь матінки-природи. Ми уклали договір про використання «зеленої» енергії, тобто енергії з відновлюваних джерел.
Екологічний офіс, тобто з дому
Найголовніше, ми використовуємо лише перероблений папір. З огляду на кількість документів, які ми друкуємо, це велика зміна. Таким чином ми не сприяємо вирубці лісів, використовуючи сировину, яка вже є. Ще одна важлива річ — віддалена робота: це добре і для нас, і для планети.

Нам не потрібно рано вставати, а заодно ми не використовуємо шкідливе паливо, яке значною мірою відповідає за парниковий ефект. Ми також використовуємо екологічні ручки та олівці, які виготовлені з інших матеріалів. Додатково в офісі проводимо різні збори: електровідходів, пластикових кришечок. Ми віримо, що усім відходам можна дати нове життя і перетворити їх на новий продукт.
Співпраця з фондом «Ліс Назавжди»
У Cosibella ми мислимо екологічно й робимо все можливе, щоб підтримувати природу.
Саме тому ми вирішили підтримувати фонд «Ліс Назавжди» — організацію, яка саджає нові й захищає старі ліси на території всієї Польщі.

Свій перший ліс засновники фонду висадили за власні кошти, бажаючи навчитися краще підтримувати природу.
ПЕРЕГЛЯНУТИ
Співпраця з Plastic Bank
Ми розпочали співпрацю з Plastic Bank — організацією, яка збирає пластик з пляжів, перш ніж він потрапить у водойми.

Кожне зроблене замовлення в нашому магазині — це одна пляшка, яка буде зібрана та перероблена.
ПЕРЕГЛЯНУТИ
Співпраця з UN Carbon Offset
Cosibella — це не лише бізнес-проєкт. Своєю діяльністю ми хочемо позитивно впливати на екосистему нашої планети. Як і кожна компанія, ми залишаємо вуглецевий слід у вигляді вуглекислого газу, що викидається в атмосферу.

Ми активно працюємо над тим, щоб наш вплив на довкілля був якомога меншим.
ПЕРЕГЛЯНУТИ
Познайомтеся з екобрендами!

Ми знаємо, як важливо дбати про навколишнє середовище, тому підтримуємо бренди, які вирішили впроваджувати екозміни. Іноді це величезні кроки, які повністю змінюють діяльність компанії, а іноді — невеликі, які задають новий напрямок. Незалежно від того, наскільки вони великі, ми віримо, що зміни — це добре. Ми створювали бренд SkinTra з нуля і зробили все можливе, щоб наші продукти були не тільки ефективними, але й екологічними. Бренди, які ми позначаємо зеленим листочком, однаково екологічні, навіть попри те, що їхня діяльність не однакова.

Що ми враховували?
Ми хотіли виділити бренди, які піклуються про навколишнє середовище в багатьох аспектах. Не існує єдиного «методу» захисту природи, тому наші критерії не визначені жорсткими рамками. Незабаром зеленим листочком будуть позначатися екологічні продукти, тобто такі, виробництво яких має мінімальний вплив на стан довкілля. Це також будуть продукти, упаковка яких створена з перероблених матеріалів або яка підлягає вторинній переробці, а також ті, які не містять зайвої упаковки. Багато із цим брендів підтримують фонди, що працюють над покращенням стану довкілля та проводять кампанії зі зменшення кількості відходів. Іншим фактором, який враховувався при відборі брендів, був склад продуктів. Ми хочемо просувати натуральні компоненти, які мають цінні властивості для щоденного догляду. Шукайте зелений листочок поруч із продуктами та обирайте косметику свідомо — саме завдяки вам і вашому вибору все більше брендів обирають виробляти косметику без шкоди для матінки-природи.

Наші власні бренди також створені з думкою про екологію
SkinTra - Skin Transformation
Наш перший бренд для догляду за обличчям і тілом! Його мета – покращити зовнішній вигляд і стан шкіри на рівні косметологічних процедур у домашніх умовах.

А що з екологією? Це було важливою частиною проєкту SkinTra. Мав бути екологічним і таким є. Коричнева скляна упаковка не тільки захищає косметику від ультрафіолету, але й придатна для вторинної переробки: просто киньте порожню пляшечку в зелений контейнер і все — вона незабаром повернеться в обіг.

Паперові етикетки також можна переробляти, хоча вони й так створені з переробленої сировини. Також косметика SkinTra не має зайвої упаковки, а склад та всю інформацію про продукт ви можете прочитати на етикетці, надрукованій на екологічному папері.

У результаті ми не виробляємо нову, непотрібну упаковку, що є ключем до мінімізації споживання природних ресурсів. Кожен вироблений продукт SkinTra — це 0,5 м² лісу, посадженого у співпраці з фондом «Ліс Назавжди». Незалежно від того, чи продається вона, чи використовується в рекламних цілях, чи виграє в конкурсі. Купуючи продукцію SkinTra, ви саджаєте ліс разом з нами. Завдяки вам ми вже посадили 2,5 гектари!
ПЕРЕГЛЯНУТИ
HairTry — з турботою про ваше волосся
Як і SkinTra, наш бренд для догляду за волоссям HairTry також повинен бути екологічним і діяти з думкою про довкілля.

Ми підтримуємо ініціативу Ocean Waste Plastic, яка компенсує пластик, що потрапляє в обіг, шляхом очищення морів та океанів. Кожна пляшка — це пластик, виловлений з річок, морів та океанів. HairTry співпрацює з проєктом ReSea, який покращує стан вод та підтримує місцеву громаду. Пластик потрапляє на переробку, завдяки цьому його можна повторно використовувати у виробництві подальшої упаковки.

HairTry підтримує фонд SeedBalls Kenya Foundation, жертвуючи за кожен продукт 20 насіннєвих кульок для відновлення лісів Кенії та країн Східної Африки. Співпрацюючи з SeedBalls Kenya, ми підтримуємо регіон у боротьбі з вирубкою лісів.

ПЕРЕГЛЯНУТИ
А що ви можете зробити у нас, щоб бути більш ЕКО?
Екокосметика
Обирайте косметику екологічних брендів
Усвідомлення
Купуйте свідомо, щоб не сприяти зайвому викиду CO2 в атмосферу через повернення посилки!
Повторне використання
А якщо все ж довелося повертати посилку, то відправляйте в тій же коробці
Ми вже відправили 825916 посилок без пластику
Ми вже нейтралізували 3823 тонни вуглецю
Якою буде наша наступна мета?
Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel