Запитай в експерта

Креми проти пігментних плям

Кількість продуктів: 88

Досягти рівномірного кольору шкіри набагато простіше за допомогою правильного крему. Ідеальний косметичний засіб сприяє освітленню пігментних плям, вирівнює тон та повертає шкірі сяйво. У нашому асортименті ви знайдете креми з вітаміном С, кислотами та рослинними екстрактами з ефективною освітлювальною дією. Обов'язково зверніть на них увагу!

 

Сортування
кількість продуктів: 30/88

Багато хто з нас чув про таке явище, як гіперпігментація. Посилене накопичення меланіну в шкірі може бути спровоковане генетичною схильністю, гормональними факторами, а найчастіше – дією ультрафіолету. Дані клітинні порушення виявляються на обличчі у вигляді ластовиння і пігментних плям. Ці контрастні плями на шкірі доставляють відчутний дискомфорт, тому дівчата намагаються сховати їх під товстим шаром тонального крему. На жаль, подібні заходи не здатні повністю вирішити проблему, а в деяких випадках вони ще й ускладнюють ситуацію, провокуючи запалення та закупорку себуму в порах. Тут на допомогу приходять засоби проти пігментації – креми та пілінги для обличчя з освітлюючим ефектом. 

Особливості кремів проти пігментації

Яким чином засоби для депігментації виконують роль своєрідного “виведення плям”? Секрет успіху полягає у поєднанні двох факторів:

  • активного відлущування потемнілих мертвих клітин (тут інструментом виступають фруктові кислоти та ензими);
  • призупинення активної фази вироблення меланіну (за цей процес відповідає вітамін С, арбутин та рослинні екстракти — півонія, королівська вишня, шовковиця).

Відмінною новиною є те, що ці продукти діють комплексно: крім основної функції освітлення вони також активно працюють на зволоження, харчування та тонізування шкіри за рахунок вмісту відповідних компонентів у складі. Для кращого результату процедуру депігментації слід супроводжувати додатковим доглядом з використанням освітлюючих сироваток, емульсій та масок для обличчя

Найкращим часом для початку відбілюючого курсу вважається зима: у цей час року сонячні промені менш активні і не так агресивно впливають на шкіру. До того ж, якщо ви спостерігаєте у себе схильність до появи пігментних плям, варто мінімізувати термін перебування під сонцем і обов'язково використовувати якісні засоби захисту від ультрафіолетового впливу.

Як підібрати та купити крем для депігментації?

Оскільки основною причиною підвищеного накопичення пігменту є вплив UV-променів, профілактичний засіб для вирішення цієї проблеми повинен мати високий SPF-фактор. Дерматологи рекомендують для цього випадку зупиняти свій вибір на кремах зі ступенем захисту не менше 30. SPF 50 - ідеальне рішення для відпочинку на пляжі або відкритої місцевості в жарку пору року. Багато виробників забезпечують свої продукти додатковими інгредієнтами, що сприяють живленню та зволоженню шкіри. 

У боротьбу з уже з наявними цятками вступають пептиди, вітамін В3, транексамова кислота. Повне видалення пігментації з їх допомогою, на жаль, є неможливим (якщо тільки не вдаватися до серйозних косметичних процедур як-от лазера або хімічного пілінгу), проте з невеликими проявами пігментних вкраплень вони гарантовано впораються. 

Переваги онлайн-шопінгу на сайті Cosibella

Здорова та чиста шкіра без пігментних плям – це мрія будь-якої дівчини. На сайті інтернет-магазину Cosibella ви знайдете унікальний асортимент косметики для депігментації від провідних світових брендів. Замовити і купити потрібний продукт дуже просто: додайте вподобаний товар у кошик, заповніть бланк замовлення і чекайте швидку доставку по Києву та Україні протягом 1-5 робочих днів. Якщо у вас виникли якісь питання щодо складу крему для обличчя або ви потребуєте консультації косметолога, фахівці Cosibella з великим задоволенням допоможуть вам. І нехай мрії про білосніжну і сяючу шкіру збуваються!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel