Запитай в експерта

Живильні креми для обличчя

Кількість продуктів: 139

Живильні креми характеризуються насиченою та концентрованою формулою. Вони запобігають надмірній втраті води з епідермісу та захищають від впливу зовнішніх факторів і сухості. Обов'язково ознайомтеся з нашим асортиментом живильних кремів і прочитайте присвячену їм статтю в нашому блозі!

 

Сортування
кількість продуктів: 30/139

Від стану ліпідного шару шкіри багато в чому залежить її здоровий та молодий зовнішній вигляд. Ліпіди — це природні жири нашої дерми, брак яких миттєво відбивається на тонусі та кольорі обличчя. Буває так, що шкіра з різних причин не справляється із самостійним контролем гідроліпідного балансу, постійно відчуваючи дефіцит поживних речовин. На щастя, цю проблему можна вирішити: з нею ефективно справляється косметика з олією. Хороший жирний крем з поживним ефектом, що складається з рослинних олій і насичених кислот — просто маст-хев для нічного догляду за шкірою, а особливо — в холодну пору року.

Особливості живильних кремів

Ліпіди у складі продукту добре зберігають вологу, насичують шкіру корисними вітамінами та мінералами. Вночі зазвичай запускається процес оновлення тканин, тому косметологи рекомендують супроводжувати його живильним та зволожуючим підживленням: у такому разі шанс прокинутися з сяючою оновленою шкірою, насиченою цінними мікроелементами, зростає в рази. 

Крім живлення, ці продукти виконують цілий ряд важливих функцій:

  • надають тканинам еластичність за рахунок фактора відновлення;
  • усувають зморшки шляхом нормалізації гідробалансу;
  • знімають подразнення та лущення, які виникають взимку, коли шкіра страждає від різких перепадів температур;
  • зміцнюють епідерміс колагеном і успішно борються з пігментацією.

Поживні креми часто плутають зі зволожувальними, до кінця не розуміючи, у чому їх відмінності. Якщо перший тип працює на інтенсивне глибоке насичення шкіри вітамінами, відновлюючи клітинний баланс, то продукти для зволоження такої функції не мають. Вони освіжають, тонізують, не обтяжують і тому ідеально підходять як база під денний макіяж. У живильного крему структура може бути занадто густою і жирною для цієї мети, тому його краще наносити на ніч для повного вбирання.

Як вибрати та купити відповідний живильний крем?

Основні критерії вибору поживного крему – це відповідність типу шкіри та денному/нічному режиму використання. Уважно вивчайте інформацію на упаковці: виробник повинен вказувати такі деталі. 

На сухій шкірі чудово працюють засоби з олією ши, холестеролом, вітаміном Е. Для жирної та комбінованої шкіри виробники винайшли полегшену формулу живильного крему, яка діє м'якше і не лягає важкою маскою на поверхню обличчя. При чутливій та проблемній шкірі перевагу краще віддавати гіпоалергенним продуктам, попередньо протестувавши їх.

Відповідно, вдень краще зупиняти свій вибір на нещільних легких текстурах, а нічний догляд можна і потрібно доповнювати насиченим вітамінним комплексом, який міститься в якісному поживному продукті.

Ефективний живильний крем в інтернет-магазині Cosibella

Якщо Ви плануєте купити поживний засіб для щоденного догляду, пропонуємо скористатися послугами інтернет-магазину Cosibella. На сайті представлений великий вибір кремів для обличчя для різних типів шкіри, тому знайти і замовити потрібний засіб за потрібною ціною не складе труднощів. Команда професіоналів Cosibella готова зробити все для вашого комфортного онлайн-шопінгу: надати експертну консультацію штатного косметолога, швидко оформити замовлення та організувати оперативну доставку не лише до Києва, а й по всій території України.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel