Запитай в експерта

Очищувальні маски для обличчя

Кількість продуктів: 75

Завдання масок з очищувальними властивостями – забезпечити шкіру компонентами, які покращують її вигляд, зменшуючи помітність недоліків. Вони можуть містити глини, кислоти, а також рослинні екстракти. Такі маски чудово урізноманітнять рутину догляду за шкірою. Спробуйте!

 

Сортування
кількість продуктів: 30/75

Очищення - важлива складова догляду за обличчям, а дівчата з жирною шкірою, схильною до появи вугрів та комедонів, зазвичай мають цілий арсенал косметики для боротьби з висипаннями. У досягненні цієї мети дуже добре себе зарекомендували маски, що очищують, які комплексно впливають на проблему:

  • регулюють роботу сальних проток;
  • стягують розширені пори;
  • розгладжують мікрорельєф шкіри;
  • уповільнюють запальні процеси.

Стандартного очищення не завжди буває достатньо, тому рекомендуємо додати у свій базовий догляд маску, що очищає: завдяки ефективним формулам і складам цей продукт може значно поліпшити стан шкіри, повернувши їй сяйво і здоровий відтінок.

Особливості очищуючих масок

Відсутність великих абразивних частинок навіть у продуктах з ефектом пілінгу, скатки та легкого скрабування виключає ризики пошкодження ніжного епітелію. Ензими та кислоти в потрібному відсотковому співвідношенні м'яко розчиняють надлишки шкірного себуму і делікатно усувають ороговілий шар. А додаткові доглядові властивості очищаючих масок забезпечуються шляхом посиленого вітамінного складу. До цього списку можна віднести:

  • рослинні екстракти;
  • натуральні олії;
  • ліпіди та колаген.

Багато виробників як робочий компонент очищуючих масок використовують глину. Наприклад, у лінійці бренду Nature Queen представлено п'ять видів глин для різних типів та потреб шкіри. Крім цього, в пастоподібних масках використовують вугілля, грязь, альгінатні суміші. 

Кому підійдуть очищуючі маски для обличчя

Унікальність даного продукту полягає в тому, що він підходить всім без винятку: важливо лише врахувати свій тип шкіри та на основі цього підбирати маску, що очищає.

  • Суху дерму слід глибоко живити, тому звертайте увагу на продукти із вмістом гіалуронової чи молочної кислоти.
  • При підвищеній жирності вибирайте маску з матуючими та абсорбуючими компонентами, ретинолом, цинком та гідрофіксаторами.
  • Чутливий тип потребує делікатного підходу. Придивіться до м'яких щадних продуктів із заспокійливою дією, у складі яких містяться бактерицидні олії, екстракт алое вера та пантенол.

Після процедури глибинної очистки необхідно відновити гідробаланс у клітинах шкіри. Подбайте про те, щоб після завершення сеансу у вас під рукою був хороший зволожуючий крем. І тоді результат перевищить усі ваші очікування.

Де придбати маски, що очищають

Замовити швидку доставку потрібної косметики можна на сайті інтернет-магазину Cosibella. Ми пропонуємо великий вибір масок, що очищають, з гарантією їх відмінної якості. У нас ви зможете не тільки купити потрібні продукти за вигідною ціною, але й отримати консультацію професійного експерта. Ми працюємо по всій Україні і дуже зацікавлені в тому, щоб задоволені клієнти поверталися до нас за новими покупками!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel