Запитай в експерта

Пілінг-маски для обличчя

Кількість продуктів: 7

Відлущування шкіри стимулює оновлення клітин, покращує зовнішній вигляд і загальний стан шкіри обличчя та готує її до наступних етапів догляду. Ми підготували для вас відлущувальні пілінг-маски, які допоможуть видалити мертвий епідерміс. Ознайомтеся з ними!

 

Сортування

Велика кількість косметичних засобів часом може заплутати і збити з пантелику. Щоб полегшити нам завдання, сучасні виробники пропонують продукти з ефектом 2 в 1. До них відноситься пілінг-маска, секрет роботи якої у поєднанні різноспрямованих компонентів зі своїми зонами відповідальності:

  • пілінг-інгредієнти відлущують зайве з поверхні шкіри;
  • вітаміни та корисні речовини підживлюють та зміцнюють дерму.

Це дозволяє за короткий термін досягти потрібного ефекту без застосування двох окремих продуктів. 

Особливості складу пілінг-масок

Маска-пілінг має відлущувальну дію і розчиняє відмерлий епідерміс, полегшуючи проникнення поживних речовин, що містяться в ній, всередину шкіри. Наявність допоміжних компонентів дає безліч додаткових властивостей.

  • Анти-ейдж ефект досягається завдяки пептидам, антиоксидантам, коензиму.
  • У зволоженні, живленні та пом'якшенні шкіри допомагають амінокислоти, рослинні олії та екстракти.
  • Регулюють роботу сальних залоз і “витягують” їх окислений себум продукти, що містять у складі саліцилову кислоту. 

Крім того, маски-пілінги, що освітлюють, відносяться до групи косметики для вирівнювання тону обличчя: з їх допомогою можна позбутися пігментних плям і усунути сліди постакне.

Пілінг-маски: кому підійдуть

Власницям жирної проблемної шкіри косметологи рекомендують вибирати маски-пілінги з АНА-кислотами, пробіотиками та ексфоліантами. Матуючий ефект допоможуть досягти продукти на глиняній основі.

Для ретельного очищення сухої шкіри можете використовувати фруктовий пілінг з точковою дією, але якщо хочете отримати подвійний ефект, найкращим вибором буде доглядає пілінг-маска з фруктовими кислотами. 

Незалежно від типу шкіри слід дотримуватися запобіжних заходів і не проводити процедуру частіше 1-2 разів на тиждень.

Де придбати маски-пілінги

Задаєтеся питанням, в якому інтернет-магазині замовити маску-пілінг для обличчя? Запрошуємо вас заглянути в каталог сайту Cosibella та ознайомитись з асортиментом оригінальної косметичної продукції від перевірених брендів. Доставка замовлення в будь-яку точку України займає не більше 5-6 робочих днів. Не пропустіть можливість отримати безкоштовну консультацію нашого косметолога та купити улюблений продукт на сайті Cosibella за найвигіднішою ціною!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel