Запитай в експерта

Живильні маски для обличчя

Кількість продуктів: 73

Час для глибокого живлення? Ви досягнете цього за допомогою живильних масок, які забезпечать вашу шкіру всіма необхідними компонентами для покращення її стану. Цераміди, амінокислоти, олії – формули, скомпоновані із цінних компонентів, є чудовим способом урізноманітнити догляд за шкірою. Ознайомтеся з нашим асортиментом!

 

Сортування
кількість продуктів: 30/73

Нестача вітамінів і мінералів в організмі помітно відбивається на стані шкіри. Вона стає тьмяною і млявою, втрачає природну пружність. Дерматологи сходяться на думці, що навіть при збалансованому раціоні особливу увагу слід приділити добору спеціалізованих косметичних засобів, що допомагають шкірі тримати вітамінний баланс. Живильна маска для обличчя – відмінний спосіб покращити зовнішній вигляд обличчя, надати йому рівний тон та здорове сяйво.

Як працюють живильні маски

Ліпіди – це природні жири у складі наших клітин. Якщо організм не виробляє їх у достатній кількості, захисна мантія шкіри руйнується, роблячи її особливо сприйнятливою до навколишнього середовища. Саме тому ліпіди – це важливий компонент поживних масок. Але це далеко ще не все. Завдяки гіалуроновій кислоті, корисним маслам і насиченим вітамінним комплексам шкіра отримує посилене підживлення по всіх напрямках:

  • стимулюється поява нових клітин:
  • підвищується вироблення натурального колагену та еластину;
  • розгладжуються пори та дрібні зморшки;
  • налагоджується нормальна робота сальних проток;
  • сповільнюється в'янення та старіння дерми.

Навіть як профілактичний засіб живильна маска буде надзвичайно корисна. Особливо це стосується ризиків зневодненого стану шкіри в осінньо-зимовий період: завчасне використання поживних продуктів допоможе вам уникнути стягнутості та лущення в холодний сезон. 

Як правильно використовувати поживні маски

Для базового догляду виробники пропонують досить легкі, але активні текстури. Але якщо дерма дуже суха і перебуває у критичному стані, доречним буде придбання щільнішої живильної маски з насиченим полівітамінним складом: оліями, лецитином, медом. У будь-якому випадку слід пам'ятати про те, що зловживання подібними продуктами також не рекомендовано: оптимальний варіант застосування - 1-2 рази на тиждень. До того ж процедура вимагає дотримання певної послідовності.

  • Почніть з демакіяжу та очищення за допомогою гелю або пінки для вмивання.
  • Використовуйте тонік для підготовки шкіри до прийняття поживних речовин.
  • Нанесіть маску та обережно розподіліть її по поверхні обличчя.
  • Після закінчення вказаного виробником часу змийте продукт проточною водою, після чого закріпіть результат легкою емульсією, що зволожує.

Де придбати поживні маски

Сучасні технології дозволяють знайти та замовити будь-який косметичний продукт у кілька кліків. Заглянувши в каталог інтернет-магазину Cosibella, ви будете приємно вражені асортиментом поживних масок і зможете купити потрібну позицію за найвигіднішою в Україні ціною. Наші менеджери організують зручну та оперативну доставку, а консультанти сайту люб'язно дадуть відповідь на всі питання. Здійсніть замовлення та оцініть усі переваги покупки у нашому онлайн-магазині.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel