Запитай в експерта

Зволожувальні маски для обличчя

Кількість продуктів: 311

Зволоження – основа догляду за шкірою, необхідна кожному незалежно від її типу. У нашому асортименті ви знайдете маски, які, завдяки правильному складу компонентів, підвищують рівень вологи й надовго утримують її в шкірі. Побалуйте свою шкіру!

 

Сортування
кількість продуктів: 30/311

Без підтримки необхідного рівня вологи шкіра обличчя швидко втратить свою еластичність, пружність та здорове сяйво. Щоб не довелося використовувати антивікову косметику раніше, зволожуючі процедури повинні бути регулярними і комплексними. Фахівці рекомендують включити до базового догляду застосування зволожуючих масок для обличчя — відмінних помічників у відновленні гідробалансу шкіри.

Як працюють зволожуючі маски

Дерма втрачає вологу за різних обставин: недостатнє вживання води, авіаперельоти, тривалий пляжний відпочинок. І хоча наслідки цього більш виражені на сухій шкірі, будь-який інший тип потребує підживлення не меншою мірою. В цьому випадку зволожуюча маска є справжнім порятунком і надає широку дію на зневоднену дерму:

  • повертає їй втрачену свіжість та підтягнутість;
  • вирівнює кровообіг у капілярах;
  • звужує розширені пори;
  • розгладжує дрібні зморшки.

Досягти таких результатів допомагають активні компоненти та полівітамінні склади: висока концентрація гіалуронової кислоти, колагену, нещільних масел та рослинних екстрактів дають у результаті потужний зволожуючий ефект. 

Секрети використання зволожуючих масок

Будь яка косметична процедура починається з очищення шкіри. Засіб для демакіяжу і гель для вмивання ідеально підготують дерму до прийняття корисних речовин, що містяться у зволожуючій масці. Залежно від особистих переваг ви можете вибрати тканинний, змивний або незмивний бьюті-продукт. Плюсом останнього є можливість наносити його перед сном і використовувати як нічний догляд.

Якщо у вас жирна шкіра, уникайте олійних складів і вибирайте продукти з гліцерином або водоростями. При сухій - дійте навпаки, роблячи ставку на віск і жирні кислоти.

Косметика на сайті Cosibella

Сучасний світ дає нові можливості для економії особистого часу, пропонуючи замінити сумний шопінг зручними та швидкими покупками онлайн. Інтернет-магазин брендової косметики Cosibella - це ваш провідник у світ краси та догляду за собою. У нас ви можете замовити та купити найпопулярніші бьюті-новинки з комфортними умовами доставки по Україні. Швидше переходьте в каталог і знайомтеся з великою різноманітністю зволожуючих масок за найвигіднішою ціною!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel