Запитай в експерта

Косметика для брів

Кількість продуктів: 55

Брови обрамляють обличчя, підкреслюють очі і є неодмінним елементом повсякденного макіяжу. Їх можна природно підкреслити прозорим гелем або додати їм кольору олівцем. Перегляньте асортимент на нашому сайті!

Сортування
  • 1
  • 2
кількість продуктів: 30/55

Косметика для макіяжу брів

Оформлення брів — дуже важливий етап у повсякденному макіяжі. Адже брови подібні до рами для картини — вони є ідеальним обрамленням для очей, підкреслюють макіяж повік і роблять погляд виразнішим. Ось чому ти не повинна забувати й про брови під час макіяжу. Для цього достатньо використовувати косметичні засоби, які представлені в нашому асортименті. Їх компоненти допоможуть тоді досягти бажаного ефекту.

Декоративна косметика для брів — яка вона існує?

Ми пропонуємо косметику з різним призначенням, таку як:

  • помади для брів — використовуються не тільки для фіксації волосків, але й для надання їм красивого кольору. Ці продукти можуть замінити олівці та гелі. Вони добре підходять для тих, хто хоче отримати швидкий і стійкий ефект;
  • гелі для брів — мають прозору формулу та упакування з пензликом. Достатньо одного дотику, аби компоненти гелю допомогли красиво оформити твої брови;
  • олівці для брів —  добре пігментовані. За допомогою них можна підкреслити форму брів та візуально додати їм об'єму;
  • мило для брів — має більш легку консистенцію, ніж звичайні гелі. Складники, що містяться в них, допомагають приборкати неслухняні волосинки і отримати природний ефект. 

Декоративна косметика для брів — що обрати?

Косметику для брів слід обирати, виходячи з твоїх потреб. Якщо у тебе густі, грубі брови, тоді краще підійде гель або помада, які допоможуть тримати волоски "під контролем". З іншого боку, тим, у кого світлі, рідкі брови, рекомендуються олівці та м'яке мило. Спробуй засоби для оформлення брів та насолоджуйся ідеальним макіяжем протягом дня.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel