Запитай в експерта

Засоби для ванни та душу

Кількість продуктів: 89

Окрім скрабів, олій та лосьйонів для тіла, ми також пропонуємо засоби для купання, які дозволять легко та швидко очистити шкіру, а також допоможуть розслабитися, приймаючи душ або ванну. Ознайомтеся з нашим широким асортиментом продуктів, завдяки яким ваша шкіра буде гладкою, м'якою та доглянутою!

Сортування
кількість продуктів: 30/89

Ванна або ж душ — один з найкращих способів зняти стрес після важкого дня. Тепла вода розслабляє напружені м'язи, знімає втому та покращує настрій. Щоб зробити перебування у ванній кімнаті приємнішим, зверни увагу на спеціальні засоби для купання: пінки та гелі для душу, солі та кульки, а також мило з натуральними речовинами.

Це косметика з компонентами, які не тільки допомагають очистити шкіру, але й регенерують, зволожують і живлять її. Крім того, багато продуктів містять речовини, які надають воді приємного аромату. Це перетворює купання на приголомшливий відпочинок, який можна порівняти з відвідуванням SPA.

Косметика для ванни — що обрати?

Косметику для ванни не варто обирати випадково. Адже від неї залежить, чи зможеш ти отримати задоволення від процесу. Якщо:

  • ти мрієш розслабитися, тоді обери пудру для ванни. Вона містить ефірні олії, наприклад, лаванди та шавлії, які сприяють регенерації шкіри, розслабленню та заспокоєнню почуттів;
  • якщо ти хочеш комплексно доглядати за шкірою, обирай кульки для ванн з оліями, наприклад, кокоса та макадамії. Їх інгредієнти сприяють пом'якшенню та розгладженню шкіри;
  • щоб розслабитися після тренування, обери сіль для ванни. Хлорид натрію, що входить до складу, містить багато мікро- та макроелементів, які підтримують регенерацію.

Перед тим, як зануритися у ванну, продукти потрібно розчинити у воді. 

Душ — терапія, що відновлює енергію

Засоби для душу, такі як гелі, пінки чи олії для душу, допомагають створити приємну атмосферу та забезпечують догляд за шкірою. Вони мають властивості зволоження, живлення та розслаблення, при цьому дарують чудовий аромат і залишають відчуття свіжості після кожного використання. 

Вибір густоти і піни гелю для душу залежить від твоїх особистих уподобань. Ти можеш віддати перевагу рідкому гелю, який швидко розтікається та піниться, або ж густому з кремоподібною піною. Для найкращого результату важливо підібрати гель для душу відповідно до твого типу шкіри. Якщо у тебе чутлива шкіра, тоді радимо звернути увагу на гель з густою структурою та мінімальною піною, щоб уникнути подразнень. 

Натуральні засоби для ванни у cosibella.com.ua — що вони містять?

У нашому асортименті наявні мила, які містить складники природного походження. До них відносяться, наприклад:

  • сушені квіти лаванди — допомагають м'яко відлущити ороговілі частинки шкіри;
  • олія солодкого мигдалю — сприяє пом'якшенню шкіри;
  • календула — допомагає боротися із запаленнями та бактеріями;
  • олія ши — забезпечує захист епідермісу від втрати води;
  • оливкова олія — сприяє видаленню огрубілої шкіри.

Перед використанням мило слід добре змочити. Таким чином утворюється піна, яку необхідно використовувати для миття тіла. Засіб можна спінювати безпосередньо у ванні чи душі.

Косметика для купання може зробити перебування у ванній кімнаті схожим на відвідування SPA. Переконайся у цьому сама!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel