Запитай в експерта

Мило

Кількість продуктів: 10

Мило – продукт, відомий з давніх-давен. Воно має очищувальні властивості, а натуральне мило з нашого асортименту збагачене живильними оліями для додаткового догляду за шкірою. Якщо мило — це ваш улюблений засіб для очищення, то зверніть увагу на наші пропозиції!

Сортування

Переваги використання мила для тіла

Один з перших очищувальних засобів, який, безсумнівно, є у кожному домі — це мило. Воно ефективно видаляє забруднення та шкірний жир, забезпечуючи шкірі відчуття чистоти. Крім того, мило задовольняє різноманітні потреби шкіри, наприклад, підтримує боротьбу з акне, себореєю або екземою. Багато видів мила підходять як для тіла, так і для волосся, інтимних зон та обличчя. 

У чому особливість натурального мила для тіла?

Перш за все, вони багаті на компоненти природного походження. Ти знайдеш багато рослинних екстрактів та олій, які сприятливо впливають на шкіру. Їх форма також унікальна, оскільки вони можуть бути як у твердому вигляді, тобто добре знайомі всім кускові мила, так і в рідкому. На відміну від класичних гелів, вони більше спрямовані на боротьбу з проблемами шкіри.

Натуральні кускові мила

Цей косметичний засіб дуже ефективний. Іноді складається враження, що його неможливо використати повністю. Просто спінь його в руках або намили ним усе тіло, і кремова піна приємно огорне твою шкіру, видаливши всі забруднення. Іноді до мила додають висівки, пелюстки квітів та глину, завдяки чому вони виконують додаткову функцію натурального скрабу.

Рідке мило

На відміну від твердої консистенції, вони швидші у використанні. Усе, що тобі потрібно зробити, — це видавити засіб на руки, і він почне пінитися одразу після контакту з водою. Вони мають багатий склад, насичений екстрактами та зволожуючими компонентами, а також ароматичними оліями, які надають їм неповторного аромату.

Формули, збагачені натуральними речовинами

Мило наповнене компонентами, які доглядають за шкірою та впливають на різні її проблеми. Вони виконують антибактеріальну, антисептичну, зволожуючу і заспокійливу дію, а також усувають подразнення та свербіж, регулюють виділення шкірного жиру і освітлюють шкіру. Зазвичай у складі цих косметичних засобів ти можеш побачити такі компоненти, як:

  • оливкова олія — багата антиоксидантами, завдяки чому захищає шкіру від передчасного старіння;
  • кокосова олія — інгредієнт широкого спектра впливу. Ефективно зволожує, живить шкіру, а також має антибактеріальну дію, зупиняючи ріст бактерій на шкірі;
  • цинк — союзник у боротьбі з недосконалостями та жирністю шкіри. Він бореться із запаленнями, має антибактеріальну та себостатичну дію і сприяє загоєнню;
  • березовий дьоготь — компонент, що ідеально підходить для проблемної, подразненої шкіри. Він зменшує свербіж і запалення, має антисептичні, протигрибкові та протипаразитарні властивості. Крім того, допомагає зменшити кількість лупи;
  • олія чайного дерева — ефективно заспокоює запалення та сприяє загоєнню шкіри. Вона цінується своїми антисептичними властивостями, які надзвичайно важливі в догляді за шкірою, схильною до недосконалостей;
  • саліцилова кислота — кислота, видобута з кори верби, яка зменшує кількість чорних цяток і запобігає їх повторній появі. Вона також має антибактеріальну та протизапальну дію;
  • вітамін С — вітамін, який асоціюється з сяючою, здоровою шкірою. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям ефективно освітлює знебарвлення і захищає шкіру від передчасного старіння;
  • лаврова олія — ідеальний помічник для чутливої шкіри. Вона має очищувальну та антибактеріальну дію і сприяє регенерації шкіри.

Як і коли використовувати натуральне мило для тіла?

Цей косметичний засіб можна використовувати у щоденному догляді за шкірою. Однак, якщо у тебе надзвичайно реактивна та чутлива шкіра, тоді використовуй мило кілька разів на тиждень. Таким чином ти можеш поєднувати його з гелями або оліями для тіла. Слід застосовувати мило для очищення тіла, шкіри голови, волосся та обличчя, залежно від мети, зазначеної виробником. Для кожної зони схема використання схожа. Варто змочити шкіру водою, круговими рухами нанести на неї засіб, а потім ретельно змити водою, до зникнення піни.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel