Запитай в експерта

Сонцезахисні засоби для тіла

Кількість продуктів: 29

Сонцезахисні засоби для тіла ефективно захищають від ультрафіолетового випромінювання. Саме так вони запобігають появі пігментації та уповільнюють процес старіння шкіри. Спина, плечі, зона декольте, руки та ноги — вони також схильні до впливу сонячних променів! Ознайомтеся з нашим широким асортиментом засобів та захистіть свою шкіру!

Сортування

Ефективний захист тіла від сонця

Влітку, коли температура повітря сягає високої позначки, дуже важливо захищати шкіру від сонячного випромінювання. Довгі дні, проведені на пляжі, на екскурсіях або на роботі на відкритому сонці, можуть спричинити опіки та зміну кольору шкіри. У такому випадку використання крему для тіла з УФ-захистом є надзвичайно важливим.

Сонцезахисні креми для тіла — чому вони важливі?

Тривале перебування на сонці може мати шкідливі наслідки. Можливий розвиток еритеми, що призводить до опіків, які викликають біль і дискомфорт. Випромінювання також може спричинити гіперпігментацію або плями на шкірі. У найгіршому випадку тривале перебування на сонці без використання сонцезахисних кремів може призвести до утворення передракових захворювань. 

На що звернути увагу при виборі сонцезахисного крему для тіла?

Якщо ти не впевнена, який продукт підійде саме тобі, ознайомся з кількома основними параметрами. Важливим є ступінь захисту. На упаковках продуктів ти можеш зустріти такі позначки, як SPF50, SPF30 тощо. Чим вище значення, тим довше твоя шкіра буде захищена від дії УФ-променів. Креми для тіла мають різний рівень густини. Є більш водянисті, емульсійні, а є з більш насиченою, кремовою формулою. Якщо ти хочеш швидко нанести засіб, обирай більш легкі формули. Проте, якщо тобі подобається відчуття приємної м'якості під час нанесення, обирай сонцезахисний крем з більш насиченою формулою.

Типи сонцезахисних засобів:

  • хімічні — проникають в шкіру, поглинаючи сонячне випромінювання та перетворюючи його в теплову енергію. Вони не залишають білої плівки на шкірі і містяться в косметиці в низьких пропорціях. Їх можна знайти під такими назвами, як Homosalate чи Ethylhexyl Methoxycinnamate. 
  • фізичні — залишаються на поверхні шкіри та діють за принципом відбиття і розсіювання променів. Можуть створювати ефект відбілення шкіри, проте все залежить від складу продукту. До фільтрів цього типу належать діоксид титану та оксид цинку (Titanium Dioxide and Zinc Oxide).
  • змішані — продукт містить як хімічні, так і фізичні фільтри. Це відмінний варіант, який забезпечує ефективний захист.

Виробники сонцезахисних засобів

Все більше і більше виробників докладають зусиль, аби створити чудові засоби для захисту тіла. Бренд Altruist має чудові пропозиції з високим рівнем захисту за дуже приємними цінами. Australian Gold пропонує креми, які, окрім захисту, допомагають отримати природну засмагу. У їхній лінійці також представлені сонцезахисні засоби для дітей. Окрім того, бренд Bioderma створив крем, який ефективно захищає шкіру, є надзвичайно ніжним і додатково підтримує процеси регенерації. І це ще далеко на всі виробники, з якими ти можеш познайомитись, обираючи сонцезахисний засіб серед асортименту Cosibella.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel