Запитай в експерта

Креми для рук

Кількість продуктів: 23

Ваші руки потребують постійного зволоження протягом дня. Вони схильні до сухості через часте миття, використання подразнюючих засобів і побутової хімії, а також перепади температури. На ніжній шкірі швидко з’являються ознаки старіння, проте цьому легко запобігти! Скористайтеся кремами для рук, які ефективно живлять шкіру та роблять її пружною. Виберіть улюблений з нашого асортименту!

Сортування

Ніжна, тонка шкіра рук потребує відповідного догляду. Через часте миття, що багаторазово повторюється протягом дня, а також під впливом зовнішніх чинників, як-от вітер, мороз або сонце, руки дуже часто стають сухими, грубими та подразненими. Це призводить до прискореного старіння шкіри, втрати еластичності та вологи, а також до подразнення і супутнього відчуття дискомфорту. Включити креми для рук у свій щоденний догляд за шкірою - це найшвидший і найпростіший спосіб підтримувати шкіру в гарному стані та насолоджуватися її м'якістю. Не варто забувати про свої руки, адже що раніше ви почнете доглядати за ними, то кращим буде результат.

Чому важливо використовувати крем для рук?

Гладка, зволожена, приємна на дотик шкіра не лише забезпечує комфорт, а й має чудовий вигляд та додає впевненості в собі. Догляд за руками дає не лише миттєвий результат, а й забезпечує тривалий захист шкіри. Ознаки старіння дуже швидко проявляються на руках. Втрата еластичності, сухість і пігментні плями - все це наслідки старіння шкіри. За регулярного застосування кремів для рук цей процес значно сповільнюється. Зволоження, живлення, відновлення захисного бар'єру, а також антиоксидантний захист і захист від ультрафіолету - ключові елементи підтримки гарного стану шкіри. В асортименті нашого магазину ви знайдете різноманітні креми з легкими формулами і креми з більш щільною, насиченою оліями текстурою. Вони також відрізняються за інгредієнтами, що входять до їхнього складу, і призначенням, тому для кожного типу шкіри знайдеться ідеальний крем.

Зволожувальні та живильні інгредієнти

Формули кремів для рук сповнені інгредієнтів з регенерувальною, живильною, зволожувальною, антивіковою та розгладжувальною дією. Серед іншого, ви знайдете:

  • олію ши - утворює оклюзивну плівку на шкірі, захищаючи її від зовнішніх чинників, змащує і живить її;
  • алое вера - чинить заспокійливу дію на шкіру, знімає свербіж і печіння, зволожує і підтримує процес регенерації;
  • екстракт центелли азіатської - відомий своїми заспокійливими властивостями, ефективно підтримує і прискорює регенерацію епідермісу, зволожує шкіру;
  • олія солодкого мигдалю - захищає від втрати води, заспокоює подразнення, регенерує;
  • сечовина - прекрасно зволожує шкіру, робить її м'якою і сприяє регенерації. У більш високих концентраціях мʼяко видаляє відмерлі клітини епідермісу, тим самим розгладжуючи шкіру;
  • кокосова олія - зволожує, підвищує еластичність шкіри, знімає запалення, регенерує і живить шкіру;
  • сквалан - живить, відновлює ліпідний бар'єр шкіри, змащує і зволожує шкіру;
  • пантенол - прискорює процеси регенерації епідермісу, зволожує і заспокоює шкіру; 
  • ніацинамід - освітлює, зволожує, зміцнює захисний бар'єр шкіри, чинить антивікову дію;
  • олія макадамії - чинить зміцнювальну, живильну і регенерувальну дію;
  • алантоїн - сприяє регенерації шкіри, зволожує, робить руки м'якими;
  • цераміди - натуральний компонент ліпідів шкіри. Ефективно відновлює захисний бар'єр шкіри, чинить регенерувальну і зволожувальну дію.

Як наносити крем для рук?

Оптимально наносити крем після кожного миття рук. Коли ви миєте руки, порушується гідроліпідний бар'єр шкіри, і вона потребує зволоження та живлення. Якщо ви відчуваєте дискомфорт і сухість шкіри, нанесіть тонкий шар крему. Робіть це в будь-який час дня, коли відчуєте необхідність. Крем настільки зручний, що ви завжди можете мати його під рукою — в сумочці, в машині, на тумбочці біля ліжка, в офісі або у ванній. Перед сном можна нанести товстіший шар крему, щоб шкіра отримувала користь від засобу протягом усієї ночі. 

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel