Найкраща бюджетна декоративна косметика – ТОП продуктів для твого макіяжу

0 0 4 хв
Найкраща бюджетна декоративна косметика – ТОП продуктів для твого макіяжу
ТОП засоби
0 0 4 хв

Зміст

    Деякий час тому був пост про найкращі бюджетні засоби для догляду за шкірою, який вам дуже сподобався! Я вирішила продовжити серію і створила ще один пост, цього разу з бюджетною косметикою для макіяжу. Можливо ти ще не знаєш, але ми розширюємося в цьому напрямку 🙂 Останнім часом на нашому сайті з’являється дедалі більше засобів для макіяжу, причому не тільки від відомих польських брендів, а й від корейських. І сьогодні я покажу тобі кілька продуктів, які, попри свою невисоку ціну, нічим не поступаються люксу і точно стануть знахідкою для твоєї косметички.

    Якісна і недорога косметика для макіяжу

    Тональний крем, пудра, коректор і рум’яна – це лише частина косметичних засобів, які можуть коштувати цілий статок. І вони вічно закінчуються всі одночасно, правда? 🙂 Щоб уникнути зайвих витрат, пропоную тобі кілька чудових засобів, які мені вдалося знайти серед різноманіття бюджетної косметики. Впевнена, що ці засоби допоможуть зробити твою шкіру красивою і сяючою.

    Eveline Cosmetics - Увлажняющий тональный крем - Better Than Perfect Moisturizing&Covering Foundation

    Eveline Cosmetics – Зволожувальний тональний крем – Better Than Perfect Moisturizing & Covering Foundation

    Ідеальний тональний крем для повсякденного макіяжу! Він не сушить шкіру, не залишає смуг і дуже добре зволожує. Крім того, він забезпечує гарне покриття, тож усі недоліки і недосконалості будуть приховані, а шкіра набуде рівного тону. Тональний крем випускається в чотирьох відтінках, тож вибрати відповідний для себе тон буде нескладно. Слід зазначити, що світлі відтінки мають жовтий підтон, а не рожевий, тому підійдуть для більшості відтінків шкіри. У нього не матовий фініш, а скоріше ефект “природного сяйва”, тому макіяж має красивий і природний вигляд.

    Eveline Cosmetics - Хайлайтер для лица - Glow And Go! - Strobe Highlighter

    Eveline Cosmetics – Хайлайтер для обличчя – Glow And Go! – Strobe Highlighter

    Ще один продукт від Eveline! А це означає, що вони прекрасно розбираються в якісній і недорогій косметиці. Цей хайлайтер – просто знахідка, коли мова заходить про недорогу декоративну косметику. У нього оксамитова текстура, завдяки чому його легко наносити і розтушовувати. Попри доступну ціну, він виконує всі свої обіцянки та надає шкірі гарного сяйва. Крім того, стійка формула означає, що він буде з тобою весь день.

    Paese - Консилер для лица - Run for Cover

    Paese – Консилер для обличчя – Run for Cover

    Ще одна бюджетна знахідка – консилер Paese. Його кремова текстура ідеально маскує темні кола під очима, почервоніння і висипання, не провалюючись у складки. Його висока криюча здатність дає змогу використовувати його і як консилер, і як коректор недоліків, що економить час і гроші на купівлю додаткових продуктів. Продукт досить стійкий, а завдяки активному компоненту Eye’fective розгладжує і освітлює шкіру під очима. Це хороший бюджетний засіб, який дійсно варто спробувати!

    Rom&nd - Бронзер для лица - Better Than Shape

    Rom&nd – Бронзер для обличчя – Better Than Shape

    Корейська косметика – це те, з чим має бути знайома кожна прихильниця натурального макіяжу. Бронзатори бувають теплих і холодних тонів, але часто буває важко вибрати для себе відтінок, який підійде для контурингу, підкреслить вилиці, але водночас і не залишить плям. А серед бюджетної косметики такі бронзери зустрічаються вкрай рідко. Але у мене хороші новини – я знайшла ідеальний варіант! Бронзер від Rom&nd являє собою комбінацію двох кольорів, тому ти можеш самостійно варіювати як сам відтінок, так і покриття і насиченість бронзера. Крім того, у нього чудова, оксамитова текстура. Як я вже говорила, недорогі засоби теж можуть бути хорошими, і цей бронзер точно залишиться зі мною надовго.

    Lamel Professional - Кремовые румяна для лица - BB Blush

    LAMEL – Кремові рум’яна для обличчя – BB Blush

    Останнім часом кремові продукти все більше набувають популярності, що не дивно – вони мають дуже природний вигляд і не залишають на обличчі надмірно матового фінішу. У цих рум’ян від Lamel гарний відтінок, кремова формула, вони прекрасно лягають як на основу, так і просто на зволожену шкіру, коли я не використовую тональний крем. Виходить такий природний, здоровий рум’янець, завдяки якому з легкістю можна створити “clean look” у макіяжі. Що ще добре? Кремова формула дає змогу регулювати щільність покриття і використовувати продукт не тільки як рум’яна. Тому я додатково наношу невелику кількість на повіки, і макіяж очей готовий 🙂 Мені подобається, що я можу використовувати один продукт для макіяжу очей і обличчя, тож я економлю час на макіяж і місце в косметичці 🙂

    Paese - Пудра для лица - Glowing Powder

    Paese – Пудра для обличчя – Glowing Powder

    Я вже кілька разів говорила, що не дуже люблю засоби з матовим ефектом. Звісно, це залежить від особистих уподобань, але я однозначно є прихильницею природного покриття і частіше рекомендую саме таку косметику. Проте пудра теж є частиною мого звичного макіяжу, тому що вона добре фіксує його, даючи змогу насолоджуватися ним протягом усього дня. Paese створили продукт, який не дає абсолютно матового покриття, а лише злегка підкреслює і вирівнює шкіру. Це ідеальний продукт для легкого повсякденного макіяжу. Якщо ти шукаєш пудру за розумною ціною, але при цьому чудової якості, сміливо обирай саме цю.

    Бюджетна та якісна косметика для макіяжу губ та очей

    Ми вже розглянули косметику для обличчя, а тепер я покажу тобі кілька доступних хітів серед косметики для очей та губ. Як і раніше, я роблю акцент на повсякденних, легких засобах, які повинні бути в кожній косметичці 🙂

    Rom&nd - Гель для бровей - Han All - Brow Fixer

    Rom&nd – Гель для брів – Han All – Brow Fixer

    Цей продукт я виявила абсолютно випадково. Засоби для брів часто недорогі, але рідко мені трапляються засоби, які дійсно виправдовують мої очікування. Цей гель чудовий і тримає мої брови на місці весь день, що не так-то просто, і не багатьом засобам це вдається. Якщо у тебе, як і у мене, брови, які важко укласти, ти просто зобов’язана мати цей гель у своїй косметичці. Ще мені подобається те, що після висихання він залишає ефект матових брів. Найкраще використовувати його разом з пудровими продуктами, такими як олівці або тіні для брів, щоб заповнити відсутні волосинки, в той час, як гель підніме і зафіксує їх.

    NYX Professional Makeup - Карандаш для губ - Slim Lip Pencil

    NYX Professional Makeup – Олівець для губ – Slim Lip Pencil

    Це найкращі у світі олівці для губ. Ви, звісно, можете стверджувати протилежне, але я не погоджуся. 😀 Вони мають чудові відтінки, не надто м’які та не надто тверді, їхні кольори близькі до кольору губ, тож вони чудово розтушовуються і не створюють неприродних ліній. Це недорогий і хороший продукт, який чудово лягає навіть на потріскані губи. Олівець для губ NYX має оптимальне покриття, а якщо його нанести на губи і додати блиск, то губи матимуть вигляд “натурально, але тільки ще краще”. Якщо ти шукаєш щось, що красиво підкреслить контур твоїх губ, то це саме те, що тобі потрібно!

    Rom&nd - Glasting Water Gloss - Błyszczyk do Ust - 00 Meteor Track

    Rom&nd – Блиск для губ – Glasting Water Gloss

    Наостанок я залишила супердует для своїх губ. Цей блиск для губ, здавалося б, звичайний, прозорий і нічого особливого, але в ньому є частинки, які оптично відбілюють зуби! Крім того, його формула добре тримається на губах, при цьому він не надто липкий (але все ж варто пам’ятати, що це саме блиск). Ти можеш використовувати його як самостійно, так і поверх будь-якої іншої помади, тож, на мій погляд, він просто необхідний у твоїй косметичці. Хороша косметика необов’язково має бути дорогою, тому не варто витрачати цілий статок на блиск, який покликаний прикрасити твої губи 🙂

    Потрібна допомога у виборі косметики та побудові схеми догляду за шкірою? Заповни анкету для підбору догляду, і наш косметолог складе індивідуальну програму догляду за твоєю шкірою з урахуванням її потреб.

    Ви також можете написати нам у Facebook , Instagram або зателефонувати за номером: +380914818860.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments