Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?

0 0 6 хв
Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?
Догляд за шкірою голови
0 0 6 хв

Зміст

    Почувши слово “пілінг”, перша асоціація, яка спадає тобі на думку, — це засіб для тіла чи обличчя? Якщо ти, як і я, належиш до тих людей, які божеволіють від гарного доглянутого волосся, то тема догляду за шкірою голови тобі, безумовно, не чужа. Однак у мене склалося враження, що багато людей досі не чули про цей спосіб догляду за волоссям. Саме тому сьогодні я хочу порушити  цю тему та показати тобі, що пілінг для шкіри голови — це справжній game changer. Читай далі, і ти дізнаєшся, чому він такий необхідний у догляді за волоссям  та як обрати свій улюблений пілінг для шкіри голови. 

    Що таке пілінг для шкіри голови?

    Пілінг для шкіри голови не дуже відрізняється від тих, що відповідають за відлущування епідермісу обличчя чи всього тіла. До його складу входять схожі компоненти, що відповідають за  ретельне очищення шкіри голови від ороговілих клітин.

    Однак це не означає, що можна використовувати один і той самий косметичний засіб і для тіла, і для шкіри голови. Скраби для шкіри голови набагато м’якші та безпечніші, ніж для тіла. До того ж вони містять додаткові компоненти, які позитивно впливають на епідерміс, наприклад, зволожуючі, тонізуючі або ті, що зменшують жирність шкіри.

    Навіщо використовувати пілінг для шкіри голови?

    Якщо ти хочеш мати блискуче волосся і, перш за все, насолоджуватися їхнім здоровим доглянутим виглядом, звичайного нанесення косметичних засобів  по всій довжині волосся буде недостатньо. Все починається з основи, тобто з коренів волосся, звідки  й надходять поживні речовини — тому спочатку слід подбати про них. І саме у цей момент на допомогу приходить пілінг.

    Наслідки відсутності пілінгу

    Твоя шкіра голови — це просто шкіра, така ж, як і на всьому тілі. Тут також відбувається стандартний цикл оновлення клітин чи виділення шкірного жиру. Тому звичайного очищення шампунем недостатньо. Хочеш знати, з якими негативними наслідками відсутності пілінгу ти можеш зіштовхнутися? Ось вони:

    Переваги використання пілінгу для шкіри голови

    Регулярний пілінг шкіри голови я рекомендую кожному, хто хоче правильно піклуватися про здоров’я та зовнішній вигляд свого волосся і шкіри голови. Це приносить нам безліч користі:

    Як бачиш, цей перелік досить довгий.🙂 Якщо пілінг для шкіри голови досі не потрапив до твоїх рук і ти не знаєш, що зробити, аби твоє волосся виглядало належним чином, тоді тобі обов’язково варто його спробувати.

    Коли не слід використовувати пілінг для шкіри голови?

    Як і будь-який інший косметичний засіб, цей продукт підійде не всім. Протипоказаннями до його використання є подразнення або пошкодження епідермісу, а також загострення дерматологічних захворювань. У такому випадку краще звернутися до дерматолога, трихолога або косметолога за відповідною допомогою.

    Як наносити пілінг для шкіри голови?

    Пілінг шкіри голови, як правило, не є складною процедурою догляду, але іноді можуть виникати ускладнення, особливо у людей з довгим чи густим волоссям. Залежно від типу продукту, ти можеш наносити його на вологу або суху шкіру голови, тому найкраще шукати цю інформацію на етикетці відповідного косметичного засобу. Найголовніше — використовувати пілінг безпосередньо перед миттям голови. Винятком є шампунь-пілінг, який достатньо просто нанести на шкіру голови, залишити на кілька хвилин та змити теплою водою.

    Частота використання залежить безпосередньо від твоїх потреб та типу засобу. В ідеалі, ти маєш використовувати його кожні 7-14 днів. Звісно, можна робити це частіше, якщо ти використовуєш засоби для укладки волосся чи багато інших продуктів для шкіри голови.

    Який пілінг для шкіри голови обрати? Види пілінгів

    Сьогодні на косметичному ринку є чимало засобів для пілінгу шкіри голови. А це означає, що абсолютно кожен, хто цим зацікавлений, може знайти свій фаворит. Нижче я познайомлю тебе з тими видами пілінгів, які можна знайти на полицях магазинів (у тому числі віртуальних).

    Як обрати хороший пілінг для шкіри голови?

    На жаль, у світі не існує жодного продукту, який би ідеально підходив усім. Якщо ти хочеш обрати найкращий пілінг для шкіри голови, слід дотримуватися наступних правил.

    1. Визнач свій тип шкіри та її потреби. Як я вже згадувала в розділі про типи пілінгів, не кожен продукт підійде для сухої, жирної або проблемної шкіри.
    2. Ознайомся зі складом. Намагайся не обирати косметику, яка містить подразнюючі речовини. Найкраще підійдуть засоби з активними компонентами, які відповідають твоїм потребам, наприклад, зволожуючі, живильні, заспокійливі чи антибактеріальні.
    3. Перевіряй реакцію своєї шкіри. Не нанось косметику на шкіру голови одразу. Насамперед  зроби алергічний тест, аби дізнатися, чи не викличе він у тебе подразнення.
    4. Звернися за порадою до фахівця. Якщо у тебе є дерматологічні проблеми або ти просто не знаєш, як правильно підібрати косметику, проконсультуйся зі спеціалізованим лікарем, трихологом чи косметологом.

    Домашній пілінг для шкіри голови — чи це працює?

    Ти любиш створювати власні домашні косметичні засоби? А може ти просто хочеш спочатку перевірити, чи підходить тобі пілінг для шкіри голови, перш ніж купувати спеціальний косметичний засіб? Якщо так, то ти можеш успішно зробити свій власний та  використати його у своєму догляді.🙂 Хочу розповісти тобі  про два моїх улюблених способи:

    Найкращий пілінг для шкіри голови? Зустрічай ТОП-5 пілінгів 

    Як я вже згадувала раніше, не існує єдиного найкращого продукту для всіх, але на ринку можна знайти ті, які є улюбленцями багатьох. Я мала можливість протестувати багато з них та обрала для тебе декілька, котрі, на мою думку, діють найефективніше. Хто знає, можливо, серед них є й твій теперішній чи майбутній фаворит?

    Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?

    HairTry – Acid Queen – Трихологічний кислотний пілінг для шкіри голови

    Як на мене, це ідеальне рішення для проблемної шкіри голови. Кислоти, що входять до його складу, м’яко, але дуже ефективно видаляють ороговілі частинки шкіри, регулюють виділення шкірного жиру та навіть запобігають появі лупи. Крім того, він має антибактеріальну дію. З ним тобі не доведеться турбуватися про можливе подразнення — він містить компоненти зі зволожувальним та регенеруючим ефектом. Acid Queen допоміг мені продовжити свіжість мого волосся та подбав про об’єм біля коренів.

    Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?

    Bandi – Professional – Trichoesthetic – Tricho-Peeling – Scalp Cleansing – Трихологічний пілінг для шкіри голови

    Містить сечовину та молочну кислоту, які дбають про зволоження та ефективно позбавляють шкіру від ороговілих клітин. Також до його складу входять компоненти, які зменшують подразнення та свербіж. Пілінг не лише дозволить очистити шкіру голови, але й нормалізує вироблення шкірного жиру. Якщо у тебе слабкі волосяні фолікули, цей продукт зміцнить їх та стимулюватиме ріст волосся. Завдяки своїй дбайливій формулі він підходить навіть для людей з дуже чутливою шкірою голови.

    Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?

    Aromatica – Rosemary Scalp Scrub – Скраб для шкіри голови з розмарином

    Його дія базується на екстрактах рослин, які здавна відомі своїми оздоровчими властивостями. Особливий ефект буде помітний у власників жирного волосся. Екстракт розмарину, що міститься в ньому, є не тільки потужним антиоксидантом, але й має антибактеріальні, тонізуючі та укріплюючі властивості. Його використання також стимулює ріст волосяних фолікулів та гальмує випадіння волосся. Гліцерин, що входить до його складу, забезпечує зволоження і допомагає підтримувати шкірний бар’єр.  А чого тільки вартує цей божественний трав’яний аромат!

    Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?

    Nine Less – Magic Nine Perlite Scalp Scrub Shampoo – Шампунь-скраб для шкіри голови з перлітом

    Не могло забракнути у цьому списку й шампуню-скрабу. У дні, коли у мене не було багато часу на догляд за волоссям, він працював ідеально. Я ціную його за делікатність відлущувального перліту та легкий охолоджуючий ефект, який він надає завдяки олії м’яти. У його складі ти знайдеш компоненти з антибактеріальними, протизапальними та заспокійливими властивостями. Завдяки регуляції роботи сальних залоз, він зменшує жирність шкіри голови.

    Пілінг для шкіри голови – у чому його користь та як обрати найкращий?

    Mawawo – Prebiotyczny Peeling do Skóry Głowy – Пребіотичний пілінг для шкіри голови

    Можна сказати, що це продукт “два в одному”, оскільки він складається з комбінації ензимів та відлущувальних частинок. Після його використання ти відчуєш, що всі відмерлі клітини шкіри повністю відсутні. Фруктовий екстракт, що міститься в ньому, не тільки має очищувальну дію, але й відповідає за зволоження, тонізацію та зменшення запалення. Завдяки природним пребіотикам він відновлює баланс мікрофлори та усуває свербіж. Пребіотичний пілінг не тільки зменшить випадіння волосся, але й підтримає його здоровий ріст.

    Пілінг  для шкіри голови — твій союзник у боротьбі за красиве волосся

    Завдяки регулярному використанню пілінгу для шкіри голови моє волосся нарешті почало виглядати краще та більше не створює мені проблем, як раніше. Я в захваті від того, як один, здавалось би, непомітний продукт змінив ситуацію. Якщо ти, як і я, борешся за здорове, сильне та блискуче волосся, нехай він стане твоїм надійним союзником. Чи бувають у тебе такі ситуації, коли ти захоплюєшся чиїмось волоссям та запитуєш себе, як вони за ним доглядають? Почни регулярно використовувати пілінг для шкіри голови та переконайся, що інші почнуть думати те ж про тебе!

    Сподіваюся, ця стаття була пізнавальною та розкрила тобі головні секрети про те, як користуватися такими продуктами. Однак, якщо у тебе залишилися питання, будь ласка, звертайся до наших косметологів за допомогою косметологічної форми. Ти також можеш написати нам у Facebook (cosibella.com.ua) чи Instagram (cosibella_com_ua), або ж зателефонувати за номером +380914818860 чи поставити своє запитання у формі листа, написавши на  електронну пошту.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments