Мінімалістичний догляд. SkinTra у великих об’ємах

0 0 4 хв
Мінімалістичний догляд. SkinTra у великих об’ємах
SkinTra
0 0 4 хв

Зміст

    Ми часто чуємо про багатоетапний догляд, але не всім він підходить. До того ж ми дбаємо про екологію та хочемо мінімізувати негативний вплив на навколишнє середовище. При цьому в наших ванних кімнатах так багато косметики: окремо для шкіри тіла, окремо для шкіри обличчя, що не сприяє зменшенню споживання. Сьогодні ми покажемо вам, як трохи зменшити кількість засобів у косметичці та як скласти базовий набір, завдяки якому догляд за обличчям не вимагатиме багато етапів. Повірте, іноді менше означає більше! 🙂

    Мінімалізм у догляді за обличчям

    Кому не подобається мати багатий вибір, коли справа стосується косметики для догляду за обличчям? Однак краще використовувати відкриту косметику до кінця, тому відкривати п’ять сироваток не має сенсу, адже ви не встигнете використати їх до закінчення терміну придатності. Багатоетапний догляд за обличчям – найчастіше не найкраще рішення, особливо якщо у вас проблемна шкіра. Плануючи догляд за шкірою, краще почати з основ!

    Делікатне очищення

    Alkemie - Holly Harmony - Пробіотичний гель для очищення обличчя та тіла

    Для мінімалістичного догляду варто зробити вибір на користь продукту, який підійде для очищення і обличчя, і тіла. Одним з таких продуктів є Alkmie – Probiotyczny żel do mycia ciała i twarzy. Гель дозволяє ретельно очистити як суху шкіру обличчя, так і жирну або проблемну шкіру. Такий засіб дуже зручно брати в поїздку! Один очищувальний гель – більше місця в багажі 🙂

    Basiclab - Ніжний Очищуючий Гель Для Всієї Родини

    Другий продукт, який теж добре вписується в концепцію, це Basiclab – Ніжний Очищуючий Гель Для Всієї Родини. Гель універсальний та підійде кожному члену сім’ї, він делікатний, але забезпечує ефективне очищення. Цей засіб ще більше вписується в тренд мінімалістичного догляду, адже його можна використовувати для миття тіла, обличчя та навіть волосся! Трегалоза і сік алое вера у складі сприяють зволоженню та регенерації шкіри. Пахне нейтрально, тому гель підійде і дітям, і чоловікам 🙂

    Зволожуючий крем для обличчя та тіла

    
CeraVe - Легка зволожуюча емульсія для обличчя і тіла

    Одним з головних засобів у догляді за обличчям та тілом є зволожуючий крем. Будь-яка шкіра потребує зволоження, навіть якщо вона жирна або схильна до акне. Вибір продукту залежить від ваших уподобань та типу шкіри. Один з наших фаворитів – це CeraVe – Легка зволожуюча емульсія для обличчя і тіла. Цей продукт здатний замінити будь-який лосьйон для тіла та зволожуючий крем для обличчя, тому він так добре підходить для мінімалістичного догляду. Ви також можете використовувати його для рук та ніг, замість того, щоб купувати окремі косметичні засоби.

    Відлущення – потрібен хороший пілінг

    Щоб шкіра залишалася збалансованою, зволоженою та без недоліків, варто регулярно робити пілінг. Якщо у вас шкіра жирна або схильна до акне, а також чутлива шкіра і купероз – вам не підійдуть механічні пілінги, тобто скраби. Для таких типів шкіри краще вибирати кислотний чи ферментний пілінг. Вони м’яко відлущують епідерміс, не викликаючи надмірного подразнення або закупорювання пор. Але оскільки ми в тренді мінімалістичного догляду, то пропонуємо вам пілінг, який можна використовувати не тільки для обличчя, а й для інших частин тіла, наприклад, для ніг!

    SkinTra – Destructor у великому об’ємі!

    Мінімалістичний догляд. SkinTra у великих об’ємах

    Це пілінг, який став улюбленцем кожного косметолога Cosibella. Прекрасно відлущує, очищає шкіру і робить її свіжою, сяючою та гладкою. Містить кислоти (койова, мигдальна, транексамова), а також вітамін С – хіт особливо для жирної, комбінованої шкіри, з чорними крапками або пігментацією. Що важливо, це засіб на цілий рік, тому використовувати його можна навіть влітку. Звичайно ж, не забувайте користуватися сонцезахисним кремом! Тепер даний пілінг є в НОВОМУ, ВЕЛИКОМУ ОБ’ЄМІ 100 мл! Вистачить і на обличчя, і на тіло 🙂

    Як використовувати цей пілінг на ногах? Наприклад, нанести тонким шаром на п’яти, які зазвичай мають більш щільну і грубу шкіру та потребують пілінгу. Ефект справді чудовий! Тільки не забувайте завжди мити руки після нанесення, тому що шкіра на них набагато тонша і можна побалувати себе небажаним пілінгом (не повторюйте наших помилок, якщо не хочете, щоб шкіра облізла на всіх руках :D).

    Важливим правилом для використання цього продукту є обережність. Це справді сильний засіб, він творить дива, але з ним можна і переборщити. Якщо це ваше перше застосування, нанесіть тонкий шар на 5 хвилин, потім змийте. Використовуйте до одного разу на тиждень. Якщо ви відчуваєте, що вам цього недостатньо, можете збільшити час, але не більше ніж на 10 хвилин. Для шкіри, яка вже звикла, після висихання одного шару рекомендуємо нанести другий для посилення ефекту. Головне – стежте за реакцією та своїми відчуттями!

    Вам точно стане в нагоді цей продукт у вашій мінімалістичній косметичці! 🙂

    Крем з SPF 50

    Holika Holika - Aloe Water Proof Sun Cream SPF50/PA++++ - Заспокійливий сонцезахисний крем

    Сонцезахисний крем потрібен усім! Залежно від вашого типу шкіри він може трохи відрізнятися, але щоденний догляд обов’язково повинен включати крем з SPF. Сьогодні ми обговорюємо мінімалістичну косметичку, тож запропонуємо варіанти, які відмінно підходять як для шкіри тіла, так і для обличчя. Крім того, мінімалістичний догляд передбачає багатофункціональні продукти, тому сонцезахисний крем може також забезпечувати зволоження шкіри. Таким продуктом є, наприклад, Holika Holika – Aloe Water Proof Sun Cream SPF50/PA++++ – Заспокійливий сонцезахисний крем. Він має сатиновий фініш, тому шанувальникам матовості краще підійде під макіяж. А для сухої шкіри, яка любить сяйво, це буде чудовий соло-продукт! 😉

    Мінімалістичний догляд. SkinTra у великих об’ємах

    Наступний засіб однозначно заслуговує на місце в нашому рейтингу! Він великий, а тому економічний:) Підійде і для обличчя, і для тіла, для кожного члена сім’ї. Altruist – Сонцезахисний спрей SPF50 легкий, добре вбирається, надає легкого сяйва, чудово виглядає без макіяжу. Завдяки великому об’єму крему вам вистачить надовго! Цей косметичний засіб підходить для всіх типів шкіри, під макіяж та соло. Зважаючи на аплікатор, його краще наносити спочатку на руку, а потім на обличчя, щоб уникнути попадання крему в очі.

    Що важливо, цей крем підходить для шкіри малюків з 6 місяців! Це також веганський продукт. Має трохи жовтуватий колір і текучу консистенцію, завдяки чому не відбілює і швидко вбирається, не залишаючи жирного шару.

    Багатофункціональний тонік SkinTra!

    SkinTra - Everything What Your Skin Will Love - Багатофункціональний кремовий тонік з пребіотиками

    Мінімалістичний догляд за обличчям не обійдеться без нього! Це відмінний косметичний засіб як для ранкового, так і для вечірнього догляду, залежно від потреб вашої шкіри. Ви можете використовувати його як тонік, як сироватку, а також крем, якщо ваша шкіра не любить насичених формул. Він має консистенцію молочка, тому вже за мить ваша шкіра готова до нанесення макіяжу або додаткових шарів догляду, наприклад, крему з SPF. Тонік піклується про регенерацію, зволоження, здоровий гідроліпідний бар’єр і мікробіом шкіри, а також заспокоює і загоює запалення. Все в одному продукті!

    Гарні новини! Тонік також є у великому об’ємі з помпою аж 200 мл! Вам не доведеться боротися із сухістю шкіри ні на обличчі, ні на тілі. Засіб відмінно зволожує шкіру тіла, а також заспокоює подразнення, наприклад, після гоління. Доглядає за сухою, нормальною, зрілою та жирною шкірою. Це найуніверсальніший продукт у всьому асортименті SkinTra, і його безперечно варто спробувати.

    Додаткові засоби для догляду за шкірою

    Також є засоби, які можуть входити у догляд, але не є такими обов’язковими, як згадані вище. По-перше, це косметика з ретинолом. Ви, напевно, знаєте, що це багатофункціональний компонент, який добре працює як при проблемі акне, так і проти старіння шкіри, а також освітлює пігментні плями. Проте використання косметики з ретинолом краще розпочинати восени.

    BasicLab - Антиоксидантна сироватка з вітаміном С

    Сироватка з антиоксидантами, наприклад, з вітаміном С (ідеальний варіант під крем з SPF). Шкіра стає сяючою та посилюється її антиоксидантний захист. Рекомендуємо сироватку BasicLab – Антиоксидантна сироватка з вітаміном С . Вона легка, тому відмінно лягає під сонцезахисний крем, а шкіра зволожується та освітлюється.

    Якщо вам потрібна допомога у виборі косметики та складанні щоденного догляду, заповнюйте анкету з догляду за шкірою і наш косметолог підбере індивідуальний догляд з урахуванням ваших потреб та побажань. Ви також можете написати нам у Facebook, Instagram або зателефонувати: +380914818860.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments