Найкращі способи впоратися зі зморшками

0 0 5 хв
Найкращі способи впоратися зі зморшками
Компоненти anti-age
0 0 5 хв

Зміст

    Старіння шкіри

    Перебіг часу неминучий, і перші процеси старіння шкіри починаються вже з 25 років. Але хто сказав, що це відразу виключає здорову та гладку шкіру обличчя? Давайте “старіти” гідно! 😉 Отже, для цього нам потрібно працювати у кількох напрямках. Є певні компоненти на б’юті-ринку, які мають гарну омолоджуючу дію, і в цьому блозі ми склали для вас список найкращих.

    Види зморшок

    Існує кілька типів зморшок, деякі з них неглибокі, інші проникають у глибокі шари шкіри. Чим глибша зморшка, тим складніше з нею боротися, повністю розгладити її неможливо, але можна зробити менш помітною.

    Виділяємо кілька характерних типів зморшок:

    Найкраща косметика проти зморшок та старіння

    Можливо, ви здивуєтеся, але найкращий засіб від зморшок – це сонцезахисний крем. Без нього подальший догляд не дасть очікуваних результатів.

    Крім UVB-випромінювання (B-burning/еритема/загар), яке в Україні приблизно з квітня по вересень, також є UVA-випромінювання (A-aging/старіння), яке активно цілий рік. Саме UVA відповідає за прискорення старіння шкіри. На сьогоднішній день сонцезахисні креми мають насичені формули і є чудовою заміною денного крему (тобто ми говоримо не про те відбілююче мастило з аптеки, яке дітям наносили на пляжі 10 років тому). Наносити SPF цілий рік – це здорова звичка, і якщо ви молоді і читаєте цю статтю, пам’ятайте, що легше запобігти проблемі, ніж потім боротися.

    Ретиноїди

    Ретиноїди працюють двома способами. З одного боку, вони регулюють процес кератинізації, завдяки чому добре справляються з вуграми та недосконалостями, з іншого боку, досягають шару дерми та ущільнюють її, що дає нам антивіковий ефект. Найпопулярніші похідні – ретинол та ретиналь.

    SPF + ретиноїди – найкращий дует від зморшок.

    Антиоксиданти

    Крім активної дії крему з SPF та ретиноїдів, ви можете допомогти собі антиоксидантами. Ці речовини захищають від вільних радикалів та від негативного впливу сонячних променів. Варто ввести антиоксиданти у свій ранковий догляд, вони чудово поєднуються з SPF. До цієї групи компонентів входить у тому числі всім відомий вітамін С, який допоможе вирівняти колір та освітлити шкіру.

    Пептиди

    Це широка група компонентів із різними ефектами. У контексті боротьби зі зморшками варто пошукати нейропептиди, завданням яких є розслаблення м’язів обличчя. Пептиди проголосили “ботоксом у флаконі” – звичайно, такого ефекту, як від ін’єкцій, вони нам не дадуть, але все ж таки пептиди відмінно розгладжують зморшки та злегка підтягують шкіру. При цьому вони чудово зволожують, тому справляються зі зневодненням.

    ТОП-6 косметичних засобів від зморшок

    Sensum Mare - Захисна емульсія від фотостаріння - Algodrops - Anti-Photoaging Protective Face Drops SPF50/PA++++ HEV/IR

    Sensum Mare – Захисна емульсія від фотостаріння – Algodrops – Anti-Photoaging Protective Face Drops SPF50/PA++++ HEV/IR

    Інноваційна легка емульсія для обличчя. Високий рівень захисту від UVA-, UVB-, HEV-, IR-випромінювань. Вона також збагачена антиоксидантами, оптимально зволожує, заспокоює та здатна підкорити ваше серце 🙂

    Cosrx - Aloe Soothing Sun Cream - Зволожувальний крем з сонцезахисним фільтром SPF 50+/PA+++

    Cosrx – Aloe Soothing Sun Cream – Зволожувальний крем з сонцезахисним фільтром SPF 50+/PA+++

    Якщо у вас немає улюбленого сонцезахисного крему, спробуйте SPF від COSRX. Відмінно працює як денний крем, особливо для тих, хто не носить багатошаровий макіяж, а також для чоловіків. Не відбілює та не блищить, при цьому забезпечує оптимальне зволоження.

    Medik8 - Crystal Retinal 3 - Нічна сироватка з ретиналем 0,03%

    Medik8 – Crystal Retinal 3 – Нічна сироватка з ретиналем 0,03%

    Дуже стабільна сироватка у вигляді легкої емульсії. Не дивіться, що низький відсоток ретиналю, це дуже потужний і ефективний продукт. Сироватка містить ретиналь, який потребує нижчих концентрацій, ніж ретинол.

    Paula's Choice - 1% Retinol Booster - Cиворотка з 1% ретинолом

    Paula’s Choice – 1% Retinol Booster – Cиворотка з 1% ретинолом

    Сильний конкурент, який демонструє чудовий ефект на зрілій шкірі. Вибирайте цей продукт тільки в тому випадку, якщо у вас вже виробилася хороша переносимість нижчих концентрацій ретинолу. Сироватка має форму емульсії та добре вбирається.

    SkinTra - Light Your Skin - Сироватка з вітаміном С 20% і феруловою кислотою

    SkinTra – Light Your Skin – Сироватка з вітаміном С 20% і феруловою кислотою

    Лідер серед продуктів із вітаміном С. У його основі чиста аскорбінова кислота, яку підтримує інший сильний антиоксидант – ферулова кислота. Крім антиоксидантного ефекту, ви отримаєте здорове сяйво і рівний тон шкіри. Якщо ви боретеся з пігментацією, ця сироватка вам сподобається. Ідеально підходить для тих, у кого тьмяний колір обличчя.

    Basiclab - Сироватка з 10% Трегалозою, 5% Пептидом і Гіалуроновою Кислотою

    Basiclab – Сироватка з 10% Трегалозою, 5% Пептидом і Гіалуроновою Кислотою

    В основі сироватки лежить зволожуючий комплекс, також містить трегалозу і гіалуронову кислоту. Крім того, у формулі один із найефективніших пептидів – SNAP-8. Добре справляється з дрібними зморшками, у тому числі спричиненими зневодненням, має відмінну консистенцію та підходить для всіх типів шкіри.

    Чи допомогли ми вам виробити свою стратегію боротьби зі зморшками? Дуже сподіваємося, що ви знайшли свого помічника у цій добірці!

    Якщо у вас залишилися питання або вам потрібна допомога у виборі косметики та складанні щоденного догляду, заповнюйте анкету з догляду за шкірою, і наш косметолог підбере індивідуальний догляд з урахуванням ваших потреб та.

    Ви також можете написати нам у Facebook, Instagram або зателефонувати за номером: +380914818860.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments