Догляд за волоссям за типом пористості – як правильно обрати?

1 0 4 хв
Догляд за волоссям за типом пористості – як правильно обрати?
Догляд за волоссям
1 0 4 хв

Зміст

    Використання косметичних засобів по типу пористості волосся – це найкращий спосіб правильно доглядати за волоссям, поліпшити стан, зробити його здоровим і гарним. Купуючи засоби для волосся, дуже важливо враховувати тип пористості. Звичайно, це не єдиний фактор, що визначає вибір продукту. Слід спостерігати за станом волосся та обирати косметичні засоби для розв’язання проблеми, з якою необхідно боротися. Розуміння типу пористості твого волосся допоможе дізнатися, які компоненти не зовсім тобі підходять для догляду, а від яких волосся буде щасливе.

    Чому це так важливо і в чому переваги?

    Використання косметичних засобів за типом пористості волосся – це найкращий спосіб правильно доглядати за волоссям, поліпшити стан, зробити його здоровим і красивим. Купуючи засоби для волосся, дуже важливо враховувати тип пористості. Звісно, це не єдиний фактор, що визначає вибір засобу. Слід спостерігати за станом волосся і обирати косметичні засоби для розв’язання проблеми, з якою потрібно поборотися. Розуміння типу пористості твого волосся допоможе дізнатися, які компоненти не зовсім підходять для догляду, а від яких волосся буде щасливим.

    Баланс ПЕХ

    Перш ніж ми почнемо розглядати догляд по кожному типу пористості волосся, тобі потрібно дещо дізнатися. 🙂 В засобах для волосся є 3 види компонентів, які мають особливий вплив на поліпшення стану волосся. Це:

    Для того, щоб волосся було в гарному стані, необхідно дотримуватися балансу між даними компонентами, який коротко називаємо балансом ПЕХ. Баланс для кожного типу пористості трохи відрізняється, одне волосся потребує більшого зволоження і тому вимагає засобів, що містять зволожувачі (хумеканти), інші практично не потребують їх.

    Низькопористе волосся

    Які компоненти любить?

    Які компоненти не любить?

    Косметичні засоби для волосся з низькою пористістю

    Середньопористе волосся

    Які компоненти любить?

    Які компоненти не любить?

    Косметичні засоби для волосся із середньою пористістю

    Високопористе волосся

    Які компоненти любить?

    Які компоненти не любить?

    Косметичні засоби для волосся з високою пористістю

    У категорії «Догляд за волоссям» на нашому сайті можна ознайомиться з косметичними засобами для волосся. За допомогою фільтрів можна вибрати відповідні засоби по догляду, але не забудь спочатку «прислухатися» до свого волосся. Поспостерігай за ним, перевір його стан і подивись, як воно реагує на конкретні засоби.

    Кожен тип волосся індивідуальний, і хоча конкретний засіб розроблено для певного типу пористості, немає ніякої гарантії, що він буде працювати. Перш за все слід реагувати на потреби волосся. Якщо воно пушиться, необхідно зробити його більш щільним та густим пом’якшуючими засобами. У разі пошкодженого волосся важливо додати в догляд протеїни, які допоможуть в регенерації. А волоссю, що позбавлене об’єму, потрібні компоненти, які допоможуть надати їм його.

    Губишся в брендах і асортименті засобів? Наш косметолог підбере косметику спеціально для тебе. Заповни анкету для догляду  і отримай індивідуальну консультацію косметолога.

    Сподобалася стаття?

    1
    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments