Найкраща косметика з кислотами та ретинолом. Бьюті-хіти Cosibella у 2022!

0 0 6 хв
Найкраща косметика з кислотами та ретинолом. Бьюті-хіти Cosibella у 2022!
Кислоти та ретинол
0 0 6 хв

Зміст

    2022 рік став часом багатьох косметичних прем’єр, новинок з кислотами та ретинолом. Однак, коли я дивлюся на список найбільш продаваних товарів минулого року, то бачу – ви робите ставку на класику! Визнаю, що деякі з них також є моїми фаворитами, тому в цьому пості я розповім про продукти з кислотами або ретинолом, які мені найбільше подобаються. Сподіваюся, це надихне вас спробувати косметику з цього списку, яку ви ще не тестували 🙂

    Які продукти стали хітами в Cosibella в 2022?

    The Ordinary - AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - Кислотний пілінг для обличчя

    The Ordinary – AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution – Кислотний пілінг для обличчя

    Наявність цього продукту в ТОПі когось дивує? Мене точно ні! Безсумнівно, це найбільший хіт The Ordinary. Однак варто пам’ятати, що це не панацея, занадто тривале використання або непристосування до вашої шкіри може викликати подразнення і пошкодження гідроліпідного бар’єру. Застосовуючи засіб відповідно до інструкції, він може очистити шкіру від чорних крапок, заспокоїти запалення, відлущити мертві клітини шкіри та зменшити прояви пігментації.

    The Ordinary - Glycolic Acid 7% Toning Solution - Тонік із 7% гліколевою кислотою

    The Ordinary – Glycolic Acid 7% Toning Solution – Тонік із 7% гліколевою кислотою

    Ще один товар від The ​​Ordinary! Ми обожнюємо його перш за все за багатофункціональність. В якості тоніку він діє м’яко та не дає таких швидких ефектів, як лущення. Але з часом ви все одно побачите ефект на своїй шкірі при регулярному делікатному використанні. Тонік м’яко відлущує епідерміс, зменшує ймовірність запалення, освітлює пігментні плями і зменшує чорні точки. Та це ще не все! Ви також можете використовувати його, якщо маєте проблеми із запаленнями на спині та декольте. Інше застосування – для ніг! Якщо у вас проблеми з “полуничними” ніжками, маєте подразнення після гоління – цей засіб вам допоможе. Деякі наші косметологи використовують його навіть як скраб для шкіри голови! Як ми зазначили на початку, це дійсно багатофункціональний продукт, і він безумовно заслуговує місця в ТОПі 😀

    The Ordinary - Retinol 1% in Squalane - Сироватка з ретинолом 1% в сквалані

    The Ordinary – Retinol 1% in Squalane – Сироватка з ретинолом 1% в сквалані

    Ретинол в сквалані від The ​​Ordinary просто вкрав ваші серця. Це хороший вибір, щоб почати своє знайомство з ретинолом. Випускається в трьох концентраціях: 0,2%, 0,5%, 1%. Завдяки цьому, якщо вам підійде формула цього продукту, ви можете збільшити концентрацію, не боячись небажаної реакції. Як і будь-яка сироватка з чистим ретинолом, вона має антивіковий ефект, розгладжує шкіру, запобігає запаленням і звужує пори. Завдяки додаванню сквалану сироватка не сушить шкіру та дбає про її захисний бар’єр. Завдяки наявності сквалану продукт має олійну формулу, але не залишає жирного шару.

    SkinTra - Destructor - Кислотний пілінг 24% для використання цілий рік

    SkinTra – Destructor – Кислотний пілінг 24% для використання цілий рік

    Мій фаворит з асортименту SkinTra! Це сильний продукт, його ефективність неможливо заперечувати. Чи можете ви уявити, як ваша пігментація світлішає вже після першого використання? Шкіра стає гладкою та яскравою, а чорні точки просто зникають? Звучить як опис якогось магічного продукту, однак ви отримаєте всі ці ефекти за допомогою Destructor. Я також використовую його на спині, де все ще є пігментація після висипань і поодинокі чорні крапки. Чудова порада, якою поділилася зі мною косметолог Кароліна, – використовувати Деструктор на ногах! Чудово пом’якшує та розгладжує шкіру, а стопи виглядають як після педикюру!

    The Ordinary - Lactic Acid 10% + HA - Пілінг із 10% молочною і гіалуроновою кислотою

    The Ordinary – Lactic Acid 10% + HA – Пілінг із 10% молочною і гіалуроновою кислотою

    Ідеальний продукт, якщо ви хочете використовувати кислоти, але не хочете ризикувати подразненням шкіри. Ця сироватка підходить навіть для чутливої​​шкіри, оскільки молочна кислота в концентрації до 10% також має зволожуючий ефект! Сироватка має легку водянисту консистенцію та дуже швидко вбирається, зберігаючи належне зволоження шкіри, м’яко відлущуючи відмерлі клітини шкіри. Засіб також доступний в концентрації 5%, яку я рекомендую всім, хто бореться із сильним зневодненням.

    SkinTra - Liquid Happiness - Сироватка з ретиналем 0,3% для шкіри обличчя і під очі

    SkinTra – Liquid Happiness – Сироватка з ретиналем 0,3% для шкіри обличчя і під очі

    Я просто не могла не згадати наш хіт з ретиналем, тобто альдегідною формою вітаміну А. Засіб також був протестований для використання навколо очей, завдяки чому він ідеально підходить для профілактики зморшок в цій області. Містить сквалан і олію кавунових кісточок, завдяки чому, незважаючи на олійну форму, не є жирним. Особливо сподобається людям зі зрілою, сухою та нормальною шкірою, а також з акне та втратою еластичності. Ретинальна сироватка робить шкіру більш підтягнутою, заспокоює запалення та знижує ризик подразнення завдяки наявності захисного сквалану. Liquid Happiness дуже добре тонізує шкіру та зменшує недоліки.

    Paula's Choice - Тонік із саліциловою кислотою 2% - Skin Perfecting - 2% BHA Liquid Exfoliant

    Paula’s Choice – Тонік із саліциловою кислотою 2% – Skin Perfecting – 2% BHA Liquid Exfoliant

    Без цього продукту не обходяться косметичні ТОПи! Коли мова йде про найкращу косметику для боротьби з чорними крапками, цей тонік стоїть на першому місці. Містить саліцилову кислоту, яка має здатність з’єднуватися зі шкірним салом, завдяки чому ідеально та помітно зменшує чорні точки. Має форму злегка густого тоніка, який повністю вбирається в шкіру. Його можна регулярно використовувати як тонік або як лікувальний засіб (скоріше для досвідчених користувачів кислот, оскільки він може викликати подразнення). Раз на тиждень наносьте тонік на ті частини обличчя, де видно чорні точки, залиште приблизно на 30 хвилин, щоб кислота встигла подіяти. Після закінчення цього часу нанесіть на шкіру глиняну маску (не забудьте змочувати її на обличчі гідролатом або водою, щоб вона не висихала – це призведе до більшої сухості шкіри). Через 15 хвилин маску можна змити і нанести на шкіру зволожуючий крем або сироватку.

    The Ordinary - Легка емульсія з азелаїновою кислотою 10% - Azelaic Acid Suspension 10%

    The Ordinary – Легка емульсія з азелаїновою кислотою 10% – Azelaic Acid Suspension 10%

    Цю пропозицію особливо оцінять люди з куперозною шкірою, розацеа та плямами. Азелаїнова кислота при цих проблемах шкіри незамінна! Даний продукт – це легка емульсія, яка має злегка сухий силіконовий відтінок. Не залишає жирного шару, але найкраще підходить для вечірнього догляду. Ефектом від регулярного застосування є зменшення еритеми, а також вирівнювання тону шкіри та її структури. Засіб дуже добре підійде для освітлення пігментації, але потрібно пам’ятати про регулярність і, як і у випадку з усіма іншими компонентами 🙂

    The Ordinary - Пілінг із 10% мигдальною і гіалуроновою кислотою - Mandelic Acid 10% + HA

    The Ordinary – Пілінг із 10% мигдальною і гіалуроновою кислотою – Mandelic Acid 10% + HA

    Пілінг містить 10% мигдальної кислоти та гіалуронову кислоту. Мигдальна кислота є однією з найбільш делікатних кислот, завдяки своїй відносно великій молекулі, тому вона не проникає в глибокі шари шкіри. Основне завдання засобу — м’яке відлущування мертвих клітин шкіри, а також зволоження шкіри. Сироватка містить гіалуронову кислоту, яка підтримує зволоження на потрібному рівні. Ви можете використовувати її на всьому обличчі або окремо на плямах чи, наприклад, на Т-зоні, яка потребує більш частого відлущування для деяких типів шкіри. Нанесіть засіб, почекайте приблизно 15 хвилин, потім нанесіть зволожуючий або відновлюючий крем, і вранці ви прокинетеся з ніжною шкірою.

    Geek & Gorgeous - Сироватка з ретиналем 0,05% - A-Game 5

    Geek & Gorgeous – Сироватка з ретиналем 0,05% – A-Game 5

    Улюбленець багатьох косметологів Cosibella і бестселер бренду Geek & Gorgeous. Сироватка добре підходить для знайомства з ретиналем, вона м’яка, тому підходить для сухої та чутливої ​​шкіри. Якщо ваша шкіра схильна до сухості та подразнень, приблизно через 30 хвилин нанесіть зволожуючий або живильний крем, наприклад, із вмістом церамідів. При введенні ретиноїдів бажано інтенсивне зволоження шкіри, щоб запобігти неприємним ефектам ретинізації шкіри. Якщо у вас жирна, «товстіша» шкіра, ви можете вибрати більшу концентрацію того самого продукту.

    The Ordinary - Salicylic Acid 2% Masque - Маска з 2% саліциловою кислотою

    The Ordinary – Salicylic Acid 2% Masque – Маска з 2% саліциловою кислотою

    Потужна очищаюча маска на основі глини та саліцилової кислоти. Вона відмінно впорається з чорними крапками і надлишками шкірного сала. Це засіб для жирної та схильної до вугрів шкіри, а людям з комбінованою шкірою краще використовувати його на Т-зоні, щоб не пересушити решту обличчя. Такі маски розгладжують шкіру, але їх також не варто використовувати занадто часто. Глиняна маска є недооціненим продуктом, адже це чудовий помічник для жирної та вугрової шкіри. При регулярному застосуванні вона регулює виділення шкірного сала, завдяки чому шкіра заспокоюється, а запалення з’являються рідше.

    Lynia - Кислотний пілінг AHA 30% - Peeling Kwasowy AHA 30%

    Lynia – Кислотний пілінг AHA 30% – Peeling Kwasowy AHA 30%

    Сироватка містить вітамін А у формі гідроксипінаколону ретиноату, який має антивіковий та розгладжувальний ефект, покращує еластичність шкіри. Як і попередні ретиноїди від The ​​Ordinary, він укладений у сквалан, завдяки чому оберігає захисний бар’єр шкіри та приємний у використанні. Цей делікатний засіб, доступний в двох концентраціях: 2% і 5%, що робить його придатним як для початківців, так і для більш досвідчених користувачів ретиноїдів. Ретиноїд у цій сироватці також впливає на зменшення секреції шкірного сала, що буде особливо бажано для жирної шкіри, а також може зменшити дрібні зморшки та лінії, що оцінять люди з першими ознаками старіння шкіри.

    Якщо у вас залишилися питання або вам потрібна допомога у виборі косметики та складанні щоденного догляду, заповнюйте анкету з догляду за шкірою.

    Ви також можете написати нам у FacebookInstagram або зателефонувати за номером: +380914818860.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments