Запитай в експерта

Гелі для брів

Кількість продуктів: 11

Гель – це чудовий спосіб підкреслити та приборкати неслухняні волоски. Формула гелю чудово фіксує брови, утримуючи їх у потрібному положенні протягом кількох годин. Насолоджуйтесь красивими бровами, яких ви досягнете за допомогою гелів з нашого асортименту!

Сортування

Гелі для брів — чому варто обрати саме їх?

У нашому асортименті, окрім кольорових помад, ти знайдеш також гелі для брів. З їх допомогою легко можна приборкати волосинки, які ростуть у різних напрямках. Ці косметичні засоби:

  • мають як прозорі формули, так і кольорові, тому підійдуть для будь-якого відтінку волосся;
  • містять складники, які сприяють догляду за бровами та їхньому росту;
  • допомагають зафіксувати форму волосків та надати їм ледь помітного здорового блиску. 

Гелі випускаються у формі туші з прикріпленим до неї пензликом. Це робить нанесення засобу дуже простим і займає лічені секунди. 

Хороший гель для брів — яким він має бути?

Хороший гель для брів для кожного різний. Однак, як правило, він повинен мати густу консистенцію, яка рівномірно покриває волоски та дозволяє легко надати їм потрібну форму. Гель має висихати після нанесення на брови і бути досить стійким, щоб протриматися весь день або ніч, утримуючи волоски на одному місці. Щіточка повинна набирати достатньо гелю, аби покрити всю брову. Ще один фактор — колір продукту: прозорі гелі — безпечний варіант, який підійде всім, тоді як кольорові гелі, окрім фіксації форми, нададуть бровам ледь помітний відтінок і заповнять пробіли.

Як користуватися гелем для брів?

Щоб створити естетично привабливий макіяж брів, почни з розчісування та припудрювання брів. Потім зачерпни невелику кількість помади на пензлик і проведи контур вздовж нижньої лінії росту волосся, заповнивши внутрішню частину брів м'якими короткими рухами пензлика. На завершення розчеши брови гелем, щоб надати їм стійкості. Дуже важливо взяти правильну кількість гелю, адже тоді ти не створиш непривабливу скоринку, яка згодом спричинить труднощі при знятті макіяжу. Спробуй наші помади та гелі на практиці і переконайся як вони можуть змінити твій образ!

Чим гель кращий за мило для брів?

Гель для брів і мило для брів — це два абсолютно різних продукти. Їхнє головне завдання, звичайно, полягає у наданні форми та фіксації брів, але вони абсолютно різні за способом нанесення. Гелі наносяться прямо з упакування на брови, після чого швидко застигають. У той час, як мило наноситься окремим пензликом і навіть після нанесення напрямок волосинок можна змінювати. Насправді важко сказати, який з цих продуктів кращий, оскільки все залежить від індивідуальних уподобань. Тому, рекомендуємо спробувати обидва варіанти та обрати для себе найкращий!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel