Що подарувати на День святого Валентина? Ідеї beauty-подарунків

0 0 6 хв
Що подарувати на День святого Валентина? Ідеї beauty-подарунків
Вибір косметики
0 0 6 хв

Зміст

    14 лютого весь світ відзначає день закоханих. Це свято є символом любові та близькості і нагадує всім нам про цінність вираження почуттів, про необхідність зупинитися на мить та подарувати коханій людині незабутні емоції. Це чудова нагода нагадати собі про те, як важливо ділитися коханням та дарувати свою ніжність і турботу близьким людям.

    Цей особливий день можна відсвяткувати по-різному — хтось надає перевагу романтичній вечері або подорожі, інший же обирає потішити свою кохану людину особливим сюрпризом. Букет квітів — не єдиний варіант подарунка на День святого Валентина, адже  що може краще виразити почуття, ніж подарунок, який підкреслить красу твоєї коханої людини? В асортименті Cosibella ти знайдеш безліч варіантів та пропозицій. Тому, сьогодні я зібрала кілька ідей, аби тобі було легше обрати ідеальний косметичний подарунок, який допоможе підкреслити природну красу твоєї коханої людини. Читай далі та не зволікай — зроби замовлення вже зараз і насолоджуйся неймовірними емоціями своєї половинки!❤️

    Що подарувати на День святого Валентина? Ідеї beauty-подарунків

    Подарунок до Дня святого Валентина для душі та тіла

    Впевнена, що для тебе дуже важливо, аби твоя кохана людина мала змогу піклуватися про себе та почувала себе комфортно. Нам усім іноді потрібна хвилинка релаксу, затишку та турботи, тож ти можеш допомогти їй у цьому, організувавши невеличкий домашній спа-салон. А якщо для твоєї другої половинки дотики — це головна мова кохання, тоді засоби для догляду за тілом стануть для неї ідеальним подарунком.

    Почніть з масажу

    З огляду на зростання популярності масажу кобідо, чимало брендів створюють дедалі  більше продуктів для нього. Камені гуа-ша, які часто використовуються для цього виду масажу, можуть бути виготовлені з різних матеріалів, але для романтичного подарунка, безумовно, найкращим вибором буде камінь з рожевого кварцу, який вважається кристалом кохання. Ти можеш поєднати його, наприклад, з легкою сироваткою, що містить вітамін С і розслаблюючі ефірні олії —  так  тобі точно вдасться створити чудовий набір для масажу обличчя.

    Ще один, не менш вражаючий, продукт —  набір з п’яти силіконових банок типу crystalcup, очищаючої щіточки та елегантної косметички. Масаж з використанням банок — це чудовий спосіб сповільнитися та потурбуватися про себе та своє тіло. Він допоможе зменшити набряки, покращити мікроциркуляцію та дозволить шкірі краще поглинати активні компоненти з косметичних засобів. А багаторазова силіконова щіточка у формі серця ніжно очистить шкіру, підготувавши її до масажу.

    Косметика для догляду за тілом

    Ти гадаєш, що кращим подарунком для людини, яку ти хочеш здивувати, будуть засоби для догляду за тілом? Не можу з тобою не погодитися! Адже саме для тебе я підготувала наступну добірку ідей.😉

    Якщо твоя кохана людина  розуміється у косметиці, то вона напевно знайома з брендом Paula’s Choice. Одним з їхніх найпопулярніших продуктів для тіла  є Відлущувальний лосьйон для тіла з гліколевою кислотою 10% — ідеальний подарунок для тих, хто знайомий з кислотами, завдяки яким цей крем відлущує, регенерує та розгладжує шкіру.

    Ще одним варіантом для зволоження шкіри буде прекрасний лосьйон для тіла Nourishing Body Cream від Medik8. До його складу входить гліцерин та олія какао, які у тандемі неймовірно зволожують, живлять, пом’якшують і розгладжують шкіру, запобігаючи випаровуванню води. Цей лосьйон буде чудовим вибором для тих, хто шукає не лише живлення, а й розкішний візуальний ефект.

    Раджу тобі також звернути увагу на багатофункціональний продукт з дуже романтичною назвою Everything What Your Skin Will Love, створений нашою власною маркою SkinTra. Твоя кохана людина неодмінно оцінить його  після першого ж використання ❤️ — завдяки своїй всебічній дії цей тонік відновлює баланс шкіри, зволожує, заспокоює, живить та регенерує її. Це відмінний подарунок на День святого Валентина для тих, хто не любить чекати, доки засіб вбереться, адже він діє швидко і не залишає неприємних відчуттів на шкірі.

    І, мабуть, найромантичніша ідея подарунка до Дня всіх закоханих — розслабляюча олія для тіла з пелюстками троянди від Veoli Botanica. Вона зволожує, живить і зміцнює шкіру, до того ж має божественний аромат, оскільки містить у своєму складі пелюстки троянд. Тобі залишається лише додати букет квітів та створити вишуканий набір для коханої людини.

    Догляд за обличчям — чудовий подарунок на День святого Валентина 

    Подарунки у вигляді засобів по догляду за обличчям також стануть чудовою ідеєю до дня закоханих.

    Ідеальний подарунок на День святого Валентина — набір для догляду за шкірою

    Якщо ви плануєте спільну подорож, тоді чудовим подарунком буде  Weekend Getaway Kit від Purito. Разом з косметичкою ти знайдеш там засоби для подорожей у мініформаті:

    Альтернативним варіантом може стати набір мінізасобів від бренду SKIN1004, який випустив Madagascar Centella Travel Kit з найпопулярнішими косметичними засобами:

    Relax із маскою для обличчя

    Для домашнього спа-салону також можуть стати в нагоді розслабляючі та заспокійливі маски. В асортименті Cosibella ти знайдеш набори з різними типами масок для обличчя, тож з легкістю підбереш вдалий варіант для подарунка на День святого Валентина. Наприклад:

    Зроби коханій людині такий оригінальний подарунок на День святого Валентина — дозволь їй відчути себе як у професійному салоні краси!

    Романтичний макіяж —  оригінальний подарунок

    Якщо ти шукаєш ідеальний б’юті-подарунок для справжньої любительки макіяжу, то обов’язково зверни увагу на цей розділ 😉. Твоя кохана людина неодмінно оцінить тематичні стійкі рум’яна від бренду Lilybyred, які представлені в упакуванні у формі серця ❤️.  Запевняю тебе — вони неперевершені.

    Аби доповнити подарунок, рекомендую додати до нього хайлайтер у ніжно-рожевих відтінках того ж бренду, що й рум’яна, або блискучий глітер для тіла від Unleashii чи чарівний тінт полуничного кольору, у вигляді цукерочки, випущений брендом The SAEM.

    Ну що, у тебе є ідеї для подарунків на День святого Валентина?

    Сподіваюся, серед моїх рекомендацій, ти з легкістю обереш оригінальний подарунок для цього особливого свята. Зрештою, тобі не обов’язково обмежуватися лише букетом квітів на День святого Валентина — креативність завжди в моді 😊. Якщо тобі цікаво, зазирни також до статті про різдвяні подарунки — вони універсальні та підійдуть для багатьох різних подій. А якщо щось вже привернуло твою увагу — тоді не зволікай! У Cosibella ми дбаємо про те, щоб кожен отримав подарунки своєї мрії вчасно, тому у нас надзвичайно швидка доставка — однак посилка йде щонайменше два дні, аби дістатися до одержувача.

    Якщо у тебе є якісь запитання або ти хочеш отримати пораду щодо вибору косметики, то завжди можеш поговорити з нашим досвідченим косметологом за допомогою косметологічної форми. Також ти можеш написати нам у Facebook, Instagram або зателефонувати за номером: +380914818860.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments