SkinTra – Hug Your Skin — ефективне та делікатне очищення твоєї шкіри!

0 0 5 хв
SkinTra – Hug Your Skin — ефективне та делікатне очищення твоєї шкіри!
SkinTra
0 0 5 хв

Зміст

    Нещодавно SkinTra випустила гель для обличчя, про який я вже писала відгук у блозі, а тепер з’явилася очищальна емульсія! Я не могла дочекатися, щоб протестувати її, і залюбки розповім тобі про свої враження після першого використання та після більш тривалого застосування. Якщо ти хочеш дізнатися більше про нову емульсію SkinTra — читай далі!

    Делікатне очищення — це база

    Емульсія SkinTra Hug Your Skin

    Емульсія Hug Your Skin  це одночасно ефективне очищення, а також делікатність і догляд за шкірою. Її формула розроблена таким чином, щоб м’яко, але ефективно видаляти забруднення, залишки макіяжу та надлишки себуму, одночасно доглядаючи за гідроліпідним бар’єром шкіри.

    Чи підійде емульсія Hug Your Skin для всіх типів шкіри?

    Засіб ідеальний для всіх типів шкіри: від жирної та комбінованої до сухої та чутливої. Навіть пересушена або схильна до подразнення шкіра буде ідеально очищена без неприємних наслідків, таких як печіння, почервоніння або стягнутість, а все завдяки м’яким детергентам у складі.

    Які активні компоненти входять до складу емульсії Hug Your Skin?

    Окрім м’яких поверхнево-активних речовин, емульсія містить сквалан та олію виноградних кісточок, які є добре відомими зволожувальними та регенерувальними речовинами. Вони діють синергійно, забезпечуючи оптимальне зволоження та живлення. Ізомерат сахариду глибоко зволожує, захищаючи шкіру від сухості та надовго зберігаючи її м’якою та еластичною.

    Однак м’яке очищення це ще не все. Формула продукту також збагачена алантоїном, який відомий своїми заспокійливими та регенерувальними властивостями. Алантоїн зменшує подразнення і сприяє регенерації шкіри, роблячи її м’якою і гладенькою. У результаті емульсія не тільки ефективно очищає, але й доглядає за шкірою, залишаючи її здоровою, сяючою та підготовленою до наступних етапів догляду.

    Консистенція та відчуття на шкірі

    Емульсії асоціюються у тебе з жирною, неприємною текстурою, після якої залишається неприємна плівка, а шкіра відчуває себе недостатньо очищеною? Не цього разу! Ніжна кремова текстура легко розподіляється по шкірі, забезпечуючи комфортне та приємне очищення. Це скоріше консистенція молочка, яка чудово змиває денні та нічні забруднення, одночасно залишаючи шкіру зволоженою, м’якою, але не жирною.

    Як емульсія Hug Your Skin дбає про захисний бар’єр шкіри?

    Сквалан та олія виноградних кісточок цінні компоненти емульсії, які є ключовими для зміцнення гідроліпідного бар’єра шкіри. Гідроліпідний бар’єр це найважливіша річ, коли мова йде про догляд за шкірою! Він запобігає втраті води з епідермісу, зберігаючи шкіру еластичною та зволоженою. Сквалан міститься в шкірі природним чином, тому, постачаючи його додатково, ти забезпечуєш інтенсивне зволоження та захист шкіри. Олія виноградних кісточок багате джерело антиоксидантів і жирних кислот, які не тільки зміцнюють ліпідний бар’єр, але й пом’якшують і розгладжують шкіру.

    Безпека та комфорт використання

    Природний рівень рН шкіри одна з найважливіших її характеристик. Формула емульсії була розроблена так, щоб підтримувати природний рівень pH шкіри, не порушуючи її баланс. Це те, про що я завжди говорю делікатні до шкіри емульсії працюють так, що тобі не потрібен тонік після вмивання. Звичайно, ти можеш використовувати його для додаткових активних компонентів, але він не є обов’язковим. Твоя шкіра буде вдячна за те, що ти дбаєш про її захисний бар’єр навіть під час очищення!

    Делікатна до шкіри навколо очей

    Очищальна емульсія SkinTra – Hug Your Skin — це засіб, який можна безпечно використовувати для зняття макіяжу з усього обличчя, включаючи делікатну зону навколо очей. Завдяки ніжній текстурі та ретельно підібраним компонентам, емульсія не викликає відчуття стягнутості та не пересушує шкіру, а також не викликає неприємного відчуття туману в очах 🙂

    Як використовувати емульсію Hug Your Skin?

    Нанеси емульсію на вологу шкіру обличчя, помасажуй до повного видалення забруднень, потім рясно змий теплою водою. Емульсія підходить для щоденного використання, як вранці, так і ввечері. Для мене вона найкраще підійшла для ранкового догляду за шкірою, оскільки я віддаю перевагу м’якому очищенню вранці й трохи сильнішому ввечері. Але якщо ти не прихильниця стійкого макіяжу вона успішно спрацює навіть для першого етапу очищення!

    Для кого очищувальна емульсія SkinTra – Hug Your Skin?

    Як вже писала, вона для всіх! Але зараз я зосереджуся на конкретній проблемі шкіри, для вирішення якої емульсія буде незамінною.

    1. Чутлива шкіра

    Така шкіра часто є надзвичайно ніжною і реагує на багато чинників, включаючи косметичні засоби. Емульсія Hug Your Skin чудовий вибір для чутливої шкіри, її м’які детергенти не подразнюють шкіру, тому вона може насолоджуватися ретельним очищенням без ризику подразнення.

    2. Пересушена шкіра

    Така шкіра часто позбавлена достатньої кількості вологи та ліпідів, що призводить до відчуття сухості та шорсткості. Сквалан та олія виноградних кісточок, що входять до складу емульсії, інтенсивно зволожують та зміцнюють гідроліпідний бар’єр. Як результат, емульсія сприяє відновленню належного зволоження та еластичності пересушеної шкіри.

    3. Шкіра, схильна до подразнення

    Вона потребує особливої уваги та дбайливого догляду. Емульсія Hug Your Skin діє м’яко та неінвазивно, не викликаючи подразнення та почервоніння. Такі компоненти, як алантоїн, заспокоюють подразнення, а ізомерат сахариду зволожує і зменшує сухість, залишаючи схильну до подразнення шкіру заспокоєною.

    4. Шкіра під час лікування кислотами чи ретиноїдами

    Люди, які проходять лікування кислотами або ретиноїдами, часто відчувають сухість, лущення та подразнення шкіри. Емульсія Hug Your Skin ідеальний супутник для таких випадків. Її заспокійлива та зволожувальна дія допомагає полегшити побічні ефекти від лікування, одночасно ефективно очищаючи шкіру.

    Моя думка — перше враження та після кількох тижнів використання SkinTra Hug Your Skin

    Емульсії не є моїм улюбленим типом продуктів, тому я була скептично налаштована і не була в захваті від цієї новинки. Але я помилялася! Мені дуже сподобалась ця емульсія, я використовую її у своїй щоденній ранковій рутині догляду, і моя шкіра не реагує на неї стягнутістю, печінням або свербінням, як це буває при використанні сильних гелів. Її консистенція досить рідка і молочна, але вона не тече крізь пальці. Вона добре розподіляється і залишає на шкірі відчуття очищеності. Після тривалого використання я не помітила жодних негативних ефектів. З менш важливих речей для шкіри, але важливих для очей — емульсія має красиву коричневу скляну пляшечку з помпою. Ідеальний продукт, який не тільки ефективний, але й гарно виглядає у ванній 🙂

    Потрібна допомога у виборі косметики та побудові схеми догляду за шкірою? Заповни анкету для підбору догляду, і наш косметолог складе індивідуальну схему догляду за твоєю шкірою з урахуванням її потреб.

    Ти також можеш написати нам у Facebook та Instagram або зателефонувати за номером: +380914818860.

    Сподобалася стаття?

    0 0 votes
    Article Rating
    Subscribe
    Notify of
    0 komentarzy
    Inline Feedbacks
    View all comments