Запитай в експерта

Олівці для брів

Кількість продуктів: 38

Шукаєте простий і зручний спосіб підкреслити брови? Допомогти в цьому зможе олівець для брів, який дозволяє домальовувати волоски, візуально підкреслюючи брови та роблячи їх густішими. Підберіть правильний колір, який пасуватиме саме вам, і насолоджуйтеся стійким макіяжем брів. Ознайомтеся з нашими пропозиціями!

Сортування

Олівці для брів — досконала форма

Фарбування брів — один з найважливіших етапів макіяжу. Правильно нафарбовані волоски можуть підкреслити глибину та виразність твоїх очей. Щоб досягти цього ефекту, потрібна правильна косметика. 

Олівці для брів, представлені в нашому асортименті, добре справляються з цим завданням, адже це продукти з високопігментованим грифелем і кремовою, але не надто м'якою текстурою. Ними легко користуватися, а після нанесення засіб довго тримається на бровах. Завдяки цьому макіяж виглядає бездоганно протягом тривалого часу. 

Олівець для брів — на що звернути увагу при виборі?

Найкращі олівці для брів — це ті, колір яких збігається з реальним кольором волосків. Наприклад, якщо у тебе сиві брови, але ти їх підфарбовуєш, обирай олівець, який буде відповідати кольору брів після фарбування, а не до нього. Так ти отримаєш естетично привабливий результат. Крім того, дуже важливими є: 

  • форма аплікатора — олівець повинен мати тонкий кінчик, щоб можна було чітко промальовувати волоски і дофарбовувати відсутні. Якщо він буде занадто товстим, брови виглядатимуть штучно;
  • додаткові компоненти — формули олівців для брів можуть бути збагачені, наприклад, соєвою олією для додання блиску. 

Деякі виробники додають до косметики щіточку для підкручування. Це дуже корисний аксесуар! З його допомогою можна швидко розчесати волоски і позбутися надлишків продукту. 

Олівці для брів — як ними користуватися?

Фарбувати брови олівцями для брів досить просто, адже немає ризику створити пляму! Ти сама контролюєш "силу" лінії — залежно від того, наскільки сильно ти притискаєш олівець до шкіри. Ось чому цей продукт також ідеально підходить для візажистів-початківців. Проте як же ним користуватися? 

  • Почни з прочісування брів, щоб побачити, де є ділянки, які потрібно заповнити.
  • Потім зроби короткі вертикальні рухи вздовж всієї брови — лінії повинні бути спрямовані в тому ж напрямку, в якому ростуть волосинки;
  • Не забудь зробити початок брів світлішим, а кінець — темнішим. Це надасть їм об'єму. 
  • Наостанок зафіксуй брови гелем, щоб макіяж виглядав бездоганно протягом усього дня. 

Переглянь наш асортимент та обери олівець для брів, завдяки якому твої брови виглядатимуть виразнішими та густішими.

pixel