Запитай в експерта

Тканеві маски для обличчя

Кількість продуктів: 297

Тканинні маски – завжди чудове рішення. Вони готують шкіру перед важливими подіями та забезпечують швидкий результат. Есенції, якими просочені маски, збагачені активними компонентами, що інтенсивно зволожують та відновлюють шкіру. Перегляньте, які маски ми підготували для вас!

 

Сортування
кількість продуктів: 120/297

Коли необхідно терміново привести шкіру в тонус, вирівняти її тон та зняти набряклість, на допомогу приходить паличка-виручалочка у вигляді тканинної маски для обличчя. Це диво корейської бьюті-індустрії вже міцно влаштувалося в косметичному арсеналі дівчат різного віку. Секрет такої популярності досить простий: тканинна маска – це зручний експрес-спосіб покращити загальний стан шкіри, не докладаючи зайвих зусиль. До того ж, багато масок відрізняються своєю мультифункціональністю і здатні ефективно працювати над усуненням різних дефектів шкіри.

Робочі компоненти тканинних масок

Корейська косметика відома у всьому світі завдяки впровадженню унікальних інноваційних складів та форм. Тканинні маски ця тенденція також не оминула. Продукт складається з щедро просоченої вітамінним складом целюлозної основи, що повторює своєю формою контури обличчя. Щільно прилегла тканинна серветка створює на шкірі ефект вакууму і таким чином посилює роботу гелю.

Залежно від бажаного результату, виробники пропонують тканинні маски з різними активними компонентами.

  • Рясно зволожує та ущільнює шкіру гіалуронова кислота.
  • Зелений чай та оксид цинку освіжають обличчя, прибираючи надлишки себуму.
  • Ніацинамід і вітамін С мають освітлювальні властивості.
  • Пептиди та колаген надають потужний anti-age догляд.

Крім того, існують склади з заспокійливою, загоювальною та поживною дією, так що запастися парочкою тканинних масок на різні випадки життя явно не буде зайвим.

Рекомендації щодо використання тканинних масок

Не дарма у всіх ТВ-рекламах показують дівчат з масками на обличчі в розслабленій позі напівлежачи, адже горизонтальне положення виключає ризики того, що маска може випадково відлипнути по краях. Тому проводити маскові процедури слід так:

  • приділіть увагу ретельному очищенню шкіри, щоб відкрити доступ до епідермісу;
  • попередньо охолоджену маску розправте по всьому периметру обличчя;
  • бажано приляжте або присядьте, злегка відкинувши голову назад;
  • після закінчення зазначеного виробником часу зніміть маску і м'яко помасажуйте шкіру для припливу крові;
  • залишки сироватки змийте та нанесіть зволожуючий засіб.

Відмінною ідеєю поєднати маску з патчами під очі: так шкіра обличчя омолодиться і отримає комплексний догляд.

Покупки в інтернет-магазині Cosibella Знайдіть

Ви у пошуку зручної онлайн-платформи з косметикою в Україні? Ми до ваших послуг! Команда Cosibella готова зробити ваш шопінг у мережі максимально комфортним та приємним. У нашому асортименті представлена лише оригінальна продукція від провідних бьюті-виробників. Менеджери сайту із задоволенням допоможуть клієнтам вибрати, замовити та купити потрібний засіб з оперативною доставкою та за дуже привабливою ціною. Не проґавте шанс поповнити свій доглядовий арсенал найкращими тканинними масками від перевірених брендів.

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel