Запитай в експерта

Нічні маски для обличчя

Кількість продуктів: 36

Вночі шкіра відновлюється, і це чудова нагода додатково допомогти їй у цьому. Обирайте нічні маски, які активно діють, поки ви спите. Виберіть правильний продукт для своєї шкіри та урізноманітніть свій вечірній догляд!

Сортування
  • 1
  • 2
кількість продуктів: 30/36

Вночі всі обмінні процеси, пов'язані з оновленням і регенерацією шкірних покривів, вступають в активну фазу. Тому процедури догляду, що проводяться в цей час доби, дають максимальний результат. Щоб до ранку прокинутися з відчуттям м'якості та бархатистості на обличчі, радимо включити до свого догляду нічну маску. Цей б'юті-продукт має безліч переваг:

  • легка та приємна текстура не залишає липкості на обличчі та плям на подушці;
  • насичений вітамінний склад живить, загоює та омолоджує шкіру;
  • нічна маска наноситься тонким шаром, тому продукт витрачається ощадливо.

Ефект від нічної маски буде помітний вже після першого застосування: шкіра помітно зволожиться за ніч і набуде свіжого здорового вигляду.

Нічні маски для обличчя: особливості та склади

Одними з найкращих нічних масок для обличчя по праву вважаються продукти корейської бьюті-індустрії. Як додатковий догляд вони чудово справляються з потребами шкіри. Оскільки дерма потребує живлення, нічні комплекси виконують функцію глибинного насичення клітин корисними речовинами: активними оліями, вітамінами, рослинними екстрактами. Косметологи рекомендують чергувати живильні нічні маски зі зволожуючими: у перших щільніша текстура, тому тут важливо тримати правильний баланс.

До популярних інгредієнтів нічних масок для обличчя можна віднести ніацинамід (потужний anti-age компонент), гіалуронову кислоту (стимулятор вироблення колагену), мед (натуральний освіжувач тьмяної шкіри). Екстракти цитрусових, равликовий слиз та винні кислоти інтенсивно тонізують дерму, розгладжують пори та повертають обличчю здорову підтягнутість.

Нічні маски для обличчя: як вибрати

Залежно від типу шкіри можна використовувати гелеву або кремову маску.

  • Гелеві продукти універсальні та підійдуть усім: навіть при акне або куперозній сітці можна наносити маску на шкіру без страху нашкодити.
  • Маска з кремовою текстурою надає більш інтенсивний вплив через щільність і багатий вітамінний склад, тому є ідеальним рішенням для нічного догляду за сухою та віковою шкірою.

Для м'якого пілінгу рекомендуємо вибирати нічні маски з дбайливим ефектом, що відлущує. Після вечірніх процедур очищення і тонізації нанесіть кремову відлущувальну маску тонким шаром: за ніч вона акуратно усуне "зайве" і прискорить регенеруючі процеси.

Де придбати нічні маски

На сайті інтернет-магазину Cosibella ви можете замовити швидку та комфортну доставку нічних масок для обличчя, обравши продукт, що сподобався, з каталогу. До кожної маски додається докладний опис, а також поради щодо грамотного використання від наших експертів. Наші клієнти можуть бути впевнені в оригінальності як доглядові засоби, які вирішили купити, тому що ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами. Ваше замовлення буде оперативно доставлено до будь-якої точки України і не змусить себе довго чекати!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel