Запитай в експерта

Антивікові креми для обличчя

Кількість продуктів: 144

Зріла шкіра потребує косметичних засобів для спеціальних завдань — кремів проти зморшок, збагачених активними компонентами. Вони комплексно доглядають за шкірою, підтягують і покращують її пружність. У нашому магазині знайдете креми, які допомагають боротися зі зморшками. Обов'язково ознайомтеся з ними й уповільніть старіння шкіри!

 

Сортування
кількість продуктів: 30/144

З віком наша шкіра неминуче втрачає пружність та еластичність, виявляючи перші ознаки старіння. Багатьох дівчат дуже непокоїть це питання, адже кожна хоче зберегти свою красу та молодість. Допомогти у розв'язання цього питання зголосилися провідні косметичні бренди: вони винайшли цілу низку спеціалізованих продуктів, здатних запобігти передчасному в'яненню шкіри. Одним з таких ефективних засобів є антивіковий крем. Він містить активні компоненти та вітаміни, необхідні для підтримки гідробалансу та регенерації клітин: коензим, гіалуронову кислоту, фітоестрогени.

До корисних властивостей anti-age косметики можна віднести такі фактори:

  • розгладжування мімічних зморшок;
  • стимуляція обмінних процесів;
  • усунення пігментних плям.

Окремі продукти можуть додатково містити тонізуючі та відновлювальні інгредієнти, таким чином гарантуючи комплексний догляд.

З якого віку варто використовувати антивіковий крем?

Відмінною рисою подібної косметики є те, що вона покликана не лише боротися з проблемами, що вже існують, а й служити профілактикою їх появи в майбутньому. Більшість косметологів радять включати антивіковий догляд у щоденний б'юті-ритуал по досягненню 30-35 років. До цього віку рекомендується використовувати м'якіші продукти без вмісту потужних сильнодіючих компонентів, таких як ретинол або деякі види кислот. 

Паралельно з цим існує думка, що орієнтуватись варто на поточний стан шкіри: у деяких дівчат вікові зміни починають проявлятися досить рано, у 20-25 років. Це може бути обумовлено генетично або відбуватися під впливом стресового способу життя, тому таке раннє лікувальне і вітамінне підживлення в цьому випадку жодним чином не нашкодить. 

Як вибрати відповідний крем проти зморшок?

Насамперед необхідно враховувати ваш тип шкіри та ступінь виразності вікових змін. Сучасні виробники пропонують широку лінійку засобів для жирної, сухої, проблемної шкіри. Завдяки вмісту натуральних екстрактів вони нормалізують стан дерми та регулюють водно-жировий баланс. 

Важливо, що якісний продукт для денного використання обов'язково повинен містити SPF-фільтри та захищати епідерміс від появи пігментації. З метою відбілювання та ліфтингу шкіри обличчя пропонуються креми з амінокислотами, колагеном, антиоксидантами, вітамінами А, С, Е. Для більш ефективного результату дерматологи рекомендують поєднувати їх із супутніми засобами – тоніками та сироватками для обличчя з антиейдж-дією. 

Антивіковий крем: де придбати?

В епоху активного онлайн-шопінгу замовити потрібний продукт – справа кількох хвилин. Інтернет-магазин Сosibella – це місце, де ви можете не тільки купити якісну косметику від відомих світових брендів, але й отримати попередню консультацію професійних лікарів-косметологів. Ми цінуємо вашу довіру та пропонуємо на 100% оригінальну продукцію. 

Широкий асортимент кремів для обличчя та інших засобів, адекватні ціни, екологічна упаковка, зручні умови доставки по Україні, чи то Київ, чи невеликий населений пункт, а також щира любов та турбота про кожного клієнта – це ті переваги, завдяки яким наші покупці повертаються до нас знову і знову. З інтернет-магазином Cosibella здорова та доглянута шкіра стає не мрією, а реальністю!

Файли cookies допомагають сайту правильно функціонувати. Нижче ви можете переглянути, які дані і з якою метою збираємо ми та наші партнери. Ви маєте можливість вказати умови їх зберігання або доступу до них. Ви можете відкликати свою згоду в будь-який час, видаливши файли cookies з вашого браузера. Більше інформації ви можете знайти в політиці конфіденційності.
Close
pixel